CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 24, 2009

Adakalanya


Adakalanya kami tak sependapat...... Kami saling mencemburui antara satu sama lain...


Akibatnya.....

Lukisan yang mengambarkan betapa marahnya seorang mummy pada anaknya



Dan dibalas oleh anaknya yang tak mahu kalah ditangan mummy nya sendiri.... Muahahaha...



Masa nie kami dua beranak keboringan sambil menunggu MrHazizul pulang... Aries'sya plak sejak duk mengadap learning channels di Astro, dia semakin kreatif....


Bila dah terlebih kreatif, akhirnya begini jadiknya.....
Takpelah Kak, mummy pasrah sebab mummy pun happy dapat conteng muka kakak!!! Muahahaha!!!



Amik ko!!! Hehehehe!!!! Susah betul nak tanggalkan.....

Jangan salah anggap ya, gambar tu mmg ganas tapi takdelah sampai senget muka Aries'sya Kin kerjakan.... Eksyen jer lebih.... Naper??? Tak caya ek????



See.... Dah chantek anak mummy.....

Nak kiss sikit boleh???


p/s: mummy mencintai kakak

9 comments:

*SiRibenMerah said...

wohhh.. bestnya conteng2..
nak join jugakkkk.. hikhikhik...

misss u sis =P~

The Biggest Loser Team said...

auntie zaza mencintai kakak also.. sgt sweeet ...

Cik NeyNa said...

WaH...
MeManG maRah SunGgUh Nih..
tapI gaMbaR yaNg LAst Tu reALLy sWeEt..

tipahvogue said...

sangat chumil ini budak!!! sangat geram sama dia! ahaksss

FaaHHmIIee said...

lawa hasil karya kin..hehe

lady D said...

hikhikhik..best gak ek main conteng2 ni..nak main gak la dgn eira blk nanti...hehehe...

Mrs LVoe said...

cute yea anak u :-)

Hezesuze said...

ari conteng sdunia ye kin...beshye!

kakpiah said...

cantek kan anak ko?
sangat cantek..