CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, June 19, 2009

Steven's TeaGarden


Korang suka keluar supper tak???


Knowing yang family Kin nie memang suka keluar supper. So kenalah selalu cariks tempat baru. Hari tu masa hantar MrKuda balik, Kin nampak Kafe Steven's TeaGarden, kat Ampang.


Tempat nie agak jauh jugak tapi sangat senang nak carik. Kalo nak kesini, korang kena locate Taman Rimba Ampang. Kafe nie tepi jalan, tapi Kin suggest kan korang pergi waktu malam. Sejuk dan nyaman.... Cubalah...


Waktu malam memang besh kat sini.....

Sunyi dan berangin coz berdekatan Taman Rimba Ampang.


Mama, Miss Jiejie, Miss Elaine dan Aries'sya...

Kalo korang ke sini, mesti cuba set roti canai dan dhall. Sedappppp.....

Teh tarik pun hebat.... Kat sini pun boleh surf internet, ada wi-fi. Boleh update blog kalo rajin.. Hehehehe!!!

Oh ye, kalo bill korang more than RM50, secara automatiknya korang entitiled discount 25%, hebat kan!!!!


mereka berdua nie sangat sengal....

Lebih-lebih lagi MrKuda.... Weiiiii!!! Dapat BONUS senyap jer kan...... Takpe-takpe....


p/s:ada ubi ada batas

4 comments:

Hezesuze said...

ada lori ada bas...wkaaka

mak aii slalu ke sapper ni kin oii..byk duit ek...larikkkkkkkkk

atty's said...

selalu gie supper..tu sbb bdn kty super3 gumuk..hehehhee

Mrs LVoe said...

wahhhhhhhhh murah yea

miss jiejie said...

say no to camera..
kami tak sengal cume kami howt!
muahahahah