CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 24, 2009

Terima Kasih

Salam semua....

owhhh!!! Kin kepenatan. Hari nie half day emergency. Bapa saudara MrHazizul meninggal dunia pagi tadi dalam pukul 10am.

Sampai rumah, siap-siap terus ke Kuang. Menunggu jenazah tiba dari Jelebu, tepat pukul 4.15pm jenazah pun tiba. Bawa ke dalam rumah untuk tatapan ahli keluarga buat kali terakhir.

Selepas selesai solat jenazah, kami ke tanah perkuburan.

urusan selesai jam 6pm. Kin ke rumah nenek MrHazizul dan berkumpul disana. Kin tak boleh lama kerana Aries'sya ditinggalkan di rumah Nanny.

Dari Kuang, hantar MIL kin balik ke Semenyih. Jalan jam, perjalanan mengambil masa 2jam....

Dari Semenyih sampai Cheras tepat kul 10pm. Terus carik Aries'sya dulu. Rindu nya......

Kin sangat letihhhhh dan perlu berehat, esok perlu keluar rumah seawal pagi........

Insyallah, kalo semuanya dah okay, Kin cerita segalanya lagi disini... Terima kasih buat semua yang senantiasa sudi membaca blog Kin....

Semoga Arwah uncle ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan semoga tenang disana. Insyallah.

AlFatihah......

Tiada tanda untuk dijangka, ianya pergi dengan pantas dan tidak diduga...Oh!!! Besarnya kuasamu Ya ALLAH...


p/s: pasrah dan sedey

6 comments:

atty's said...

rehat cukup2 tau kin.

EIJAM'S FAMILY said...

takziah to keluarga arwah.. a'ah rehat2 cukup2 tau mummysya

Hezesuze said...

ok2 dptkan rehat sckupnye...pastu bleh update blog ye..hehe

nestumrasberi said...

takziah buat keluarga arwah.

zai@umiaiman said...

takziah utk keluarga arwah...
harap2 semua ok pas ni yer..

mummysya said...

kak Ty
Tq kak.

Eijam
insyallah
thanks dear

Kak suze
baik kak!!

nestumrasberi
tq dear

zai
harap2 begitulah kan
insyallah