CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, June 22, 2009

Father's Day


Happy Father's Day to my lovely Papa and hubby, MrHazizul....


Sebenarnya tak plan pun nak celebrate coz Kin masih di-alam kesakitan. Selsema, sore throat dan sakit kepala masih lagi segar dan baru dibadan....

So ingat father's day nie nak wish-wish ajer......

Tapi bila fikir balik, kalo tido badan lagi lemah. Call Miss Jiejie dan plan sekali dengan Miss Elaine ajak lunch together-gather kat KLCC...

MrKuda, thanks ya coz sudi spend time dgn family kami dan sowyyy kaco kamu dating ya...



Hazelnut cake from Secret Receipe.... Thanks to Miss jiejie dan MrKuda coz sempat buat semuanya last minutes.

Thanks also to Miss Elaine coz terpaksa batalkan dating nya pada saat-saat akhir. Family comes first rit.... Huhuhuhu!!!



Ayah-ayah terbaik yang diraikan....

Disebabkan sangat last minutes, masa tunggu order kami pergi cariks hadiah..... Sempat belikan sehelai kemeja untuk Papa dan boxer untuk MrHazizul. Boxer ajer????

Hehehehe!!!! Oh ye, hadiah MrHazizul dah dapat awal ya pada hari jumaat lepas keje. Beli kat Sungei Wang, entry hadiah tu nanti-nanti ya....


Kami....


Makan Nandos lah...... Hehehehe!!!!

Sedap dan menyelerakan.... Kata tak plan, mana-mana pun okaylah... Lagipun semua suka jugak kan.... Hehehehe!!!

Pada Papa, terima kasih kerana membesarkan dan memberi kasih sayang secukupnya. Along hargai sangat.

To my lovely hubby, terima kasih juga kerana menjadi seorang ayah yang bertanggungjawab pada kami berdua. Mummy dan Aries'sya sayang daddy banyak-banyak ya.....

Thanks to olls coz sangat pantas dan cekap dalam urusan last minutes ini. Esp to Miss Elaine, Miss Jiejie dan MrKuda..... U, MrKuda yang belikan you baju tu tau.... Thank you MrKuda aka MrZulhafek.

Semoga family kita bahagia selamanya........


p/s:ada yang dah nak kahwin ker....Lariksss!!!

2 comments:

alfa juliet said...

seronoknya tgk family kin....kan ke main sambut father's day...hehe

mummysya said...

alfa
alhamdulillah....