CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, June 1, 2009

Pencinta Haiwan


Aries'sya nie seorang pencinta haiwan.... Erkkk!!! Haiwan dan binatang sama jer kan....


Nampaknya bab-bab macam nie, memang mengikut 100% gen Daddynya...

Kin bukanlah bukan seorang pencinta haiwan cuma bab-bab gini geli dan takut nak pegang...

Kali nie burung pula...

Ekceli satu petang, atuknya ada tangkap se-ekor burung yang duk berkeliaran di ruangan porch kami. Kebetulan burung nie sangat chantek dan senang tangkap. Atuknya terus simpan dalam bakul.

Malam tu, Aries'sya tak habis-habis duk mengadap burung nie. Seronok betul dia, kebetulan burung pun sebahagia dari ahli keluarga Wonder Pets....Hehehehe!!!




So, Kin pun ajaklah MrHazizul duk carik sangkar dan makananya...

Wah!!!! Bukan main seronok Aries'sya, dari tido terus terjaga.... Aries'sya pulak mmg bukan kategori penakut macam mummy nya.

So sekarang Aries'sya ada Fish, Tortoise, rabbit dan Bird. Nama bird nie pun sama macam dalam citer Wonder Pets, Ming-Ming....

Tak lama lagi boleh bukak Mini Zoo.... Hehehehe!!


p/s: pasti nanti

4 comments:

*ayu* said...

sweet la ariesya nih.. berjiwa penyayang lak tu..

adyputra said...

mungkin saudari sudah terlupa dengan entry ini...

http://mummysya.blogspot.com/2009/02/tudung-ekin.html

sekadar mengingati. wallahualambissawab.

mummysya said...

Ayu
sangatlah berjiwa penyayang dear!!!

adyputra
tidak pernah saya lupa akan entry itu.

Terima kasih kerana mengingatkan saya, tetapi saya pun harap awak faham maksud disebalik entry tersebut.

Bukankan lebih baik terbuka dari tertutup andai hati tidak sebusuk najis.

cuba carik artikel tu dlm google, awak pasti akan lebih faham.

Apa-apa2, terima kasih atas peringatan awak ya. Kin sangat hargainya...

Ermmm!!! sekurang-kurangnya awak kenal saya dari nama.

miss jiejie said...

berbudi owhh adyputra nie ..
dye khatam blog awakk owhh..
huhu..Acc baru plak toe ..
mesti peminat setia..
auuuww²