CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 10, 2009

Jatuh Longkang


Semalam, lebih kurang pukul 8mlm, Kin tengah sibuk menyibuk duk basuh tudung, sambil dibantu oleh MrHazizul...

Selepas sejam, kin pun terus sambung buat keje lain. Malam tadi mmg banyak nar keje nak dibuat. Sekali Kin terdengar MrHazizul menjerit. Rupanya, kaki nya termasuk dalam longkang... Ini Sereyes!!!!!!

Hehehehe!!! U, jangan marah tau.....



Masa nie dah 30mins selepas kejadian. Yang putih tu, kulit dia yang tersagat.

Puncanya, bukan MrHazizul tak nampak longkang tu, longkang tu memang dah bertutup dengan batu sejak Kin pindah lagi. Batu tu agak retak dan mungkin selama ini batu tu mampu menampung keberatan kami semua kecuali MrHazizul..... hehehehe!!!


Taklah, Kin tipu jer. Batu tu sebenarnya tak berada dikedudukan yang betul coz masa Kin duk berjalan bunyinya agak dah lain. Macam dah senget benget.

So semalam, MrHazizul lah orang yang paling bertuah menerima ujian ini. takpe-takpe, selalunya yang bertuah itu, rezekinya panjang.....percayalah

Kin macam biasa, bukan org yang sesuai untuk melihat sebarang kejadian yang mengerikan. selepas setengah jam baru Kin duduk dekat.





Masa nie dia tengah sibuk bercakap dengan mak nya. Kin rasa, instinct ibunya kuat kerana semasa beliau jatuh, dia ada menyebut "mak".....

hehehehe!!! Memang pun u anak kesayangan kan!!!!



Ini selepas beberapa jam.


Luka dah kering sikit. Sebelum tido Kin dah bagi dia ubat tahan sakit supaya dia boleh tido dengan lena malam nanti...

U, terima kasih tolong i basuh tudung semalam tau..... Semoga u cepat sembuh ya...

Ermmm, nak buat plastic surgery ker lepas nie..... larikkkkk!!!


p/s: SARA

7 comments:

momguess said...

huhuhu
turut merasa sakit nyer...
cewahhhhhhh
ayatttt xboleh tahan

mak...
sakit nie jth longkang
mak dtg lah cni
tlg letak ubat....
sobsebsobseb

mummysya said...

momguess

muahahahaha...

anak omak mmg camtu....
lupo nak hantar balik semalam...

hahahaha...

The Biggest Loser Team said...

Ngerinya tgk luka mrhazizul..
Masa mula2 tgk tadi ingatkan ariesya yg jatuh..terasa panik sekejap..pas dah bukak page kin ni rupa2nya daddy dia..pheww.. sib baik..

*Miss Geli^ said...

gile ngeri...
ni kalu g sepital ni, mau 17 jahit...
tido icu plak paling kejap 4 hari...

ish ish ishh

hahahhahah

atty's said...

teruk gak lukanya tuh..

Nik Nurehan said...

uwaa sakit nyer.
kalau an x leh rilek2 cakap phone dh. nangis2 smbil cakap phone. hahha

EIJAM'S FAMILY said...

cepat2 sembuh yerkluka tue.. mummysya klu nak cepat ilangkan parut tue..letak lendir aloevera... tp pedih skit ngan gatal sikit ler.. tpkan cepat sgt sembuh..insya-allah