CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, June 11, 2009

Dari Bangi Ke Nandos


Dari Bangi Kin call mama ajak makan since we olls belum lunch . Miss Jiejie dan Miss Elaine duduk rumah, katanya takmoh ikut.

So ambil mama jer lah.


Minah nie kalo kata nak ambil nanny, suka giler lah....

Kin makan di Nandos lah, mana lagi kan... Mama Kin pun macam kin juga, memang fav betul dengan Nandos nie....




Pandai anak Mummy ambil gambar.

Kakak nak apa, mummy upah kakak....

Kakak nak perfume barbie lah Mummy, hari tu kakak tengok ada kat situ.....
matilah...saper suruh tanya kan



Bolehkan Mummy, perfume Barbie.......Errr



Aries'sya kata Lazat.... Delicious!!!!!

Extra Hot Peri-Peri Chicken with Grilled vege & Chips...


p/s: alhamdulillah

6 comments:

Queens said...

wahh..budak tecik ni layan makan pedas..hebat!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuhu dulu ana suker gaks tp skrg x baper sbb da x cam dulu tp kalo kasik mkn jerk ahahaha

oRanGeLiLY said...

datang bangi senyap2...huhu

Mamamanja said...

sedap nampak tuh.

kin, jom join contest kat blog MM

mummysya said...

queens
mmg kuat pedas....

@nna
owh ye ker... Kin mmg meroyan makan NANDOS nie...

orangelily
alamak!!! sory lah dear... ada hal tak sangka plak orang bangi merajoks!!!

Mamamanja

sedap...

ok2.

Iena said...

wah, kecik2 dah pandai dah... abesla pasni mintak makeup MAC hello kitty plak sya...

nandos pon my feveret gak! hehhehee...