CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 24, 2009

LCD & DVD


Semenjak Aries'sya mengambil alih tampuk pemerintahan diruang tamu, maka kami semua terpaksa menyembunyikan diri didalam bilik menonton rancangan pilihan kami...

Mangsa yang paling tertekan adalah Nanny Aries'sya. Sian Nanny, asyik-asyik kena menonton bersama Aries'sya channel cartoon dan learning.....



So, kami suami isteri sepakat membeli tv baru. TV ini juga akan dibawa berhijrah kerumah baru kami kelak, Insyallah....



Dah alang-alang beli, beli terus yang berjenama seperti Nanny punya. LG LCD.



Bila dah ada tv, kena ada cabinet kan. Kebetulan Cavenzi ada sales, kami teros kesini.

Carik yang biasa-biasa ajer, janji dapat menampung keselesaan LCD nie.....



Nampak tu, siap pasang teros ON citer Barbie.....


Oh ye, kami juga beli DVD player nie. Murah dan sangat sesuai untuk kegunaan Aries'sya....

So lepas nie takyah gadoh dengan Nanny lagi.....

Aman!!!! Case closed!!!


p/s: tak sabar nak pindah

4 comments:

PuteriSatu said...

waa..cantik..tak per..nanti umah baru tak perlu beli dah kan... berapa rege lcd n kabinet tuh eh? saje akak nak survey rege...

:: HUSNA :: said...

mmg sesuai la tv tu dok atas cabinet tu..

nasazfrog... said...

agak2 apa lagi ek nak beli... kasi tau saja sama en.suami.. hehehe,, besay dah aries'sya... comel cam mama dia jugak.. :)

efamaira said...

wah puas btul tgk tv besor camtu.. huhu.. syok..