CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Saturday, June 27, 2009

Perlu Kamu.....


Owhhh...


Sesungguhnya tanpa mereka, Kin sangat boring......


Baby,

Mummy tak boleh tido sayang. Dah hampir pukul 2.30am, mata mummy tak mahu lelap...

Mummy rindu nak cium kakak, nak peluk kakak......

Mummy sangat rindukan Kakak, hanya tuhan sahaja yang tahu apa yang Mummy rasa sekarang.....



U
,

I pun rindo kat u jugak tau.... Kan best kalo daddy dan Aries'sya ada kat sini sekarang.....

Kin tak bisa hidup tanpa mereka....Percayalah....

Owhhhh.... sakitkan RINDU nie!!!!


p/s: cepatlah masa nie

5 comments:

kakpiah said...

aku pon tak bley tido nih.. mak aku baru sampai dr kampong..

ko tido lanai kah??

AkMa said...

kite pun same x leh pisah dgn husband n anak2..x tahan la..keje berendam air mata je la nanti..sabar ye kin..

Hezesuze said...

sis pun xleh tido mlm td coz berdebar2 nk gi gath ahad ni...huhuhuhu

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuhu tue la..ana pon da x mo g oustation ehehehe alasan baby kecik ahaha ti wendu gaks jdnya

The Biggest Loser Team said...

alahaaii... sayu lak rasa..
takper balik nati kissh2 ariesya n hubby kin puas2 okay.. namo sedey2 dah..