CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, June 12, 2009

Viva Sapphire Blue




Yes!!! Yes... tats our new car... And belong to Mummysya..... Viva Sapphire Blue. Click
sini.

Hehehe!!! dah lama kin peram, bila betul-betul dah masak baru entry nie keluar...

Malu ai tau... Tapi Kin sangat berbangga coz ianya hadiah dari MrHazizul....

TQ darling.....

Ekceli Kin memang simpan hasrat nak beli kereta, untuk kegunaan sendiri. Naza tu Kin okay, cuma keutamaan haruslah diberi pada tuan punya kan.


satu hari MrHazizul cakap dengan kin samada Kin nak beli kereta tak. Memang Kin nak, Kin berkenaan MyVi... Cuma masanya belum sesuai...

Satu malam MrHazizul tanya.

MrHazizul :Kalo u pakai Viva, suka tak...

Mummysya : tentulah suka, lebih-lebih kalo free, takmoh hutang coz next year nanti i dah kena bayar rumah.
MrHazizul : kalo gitu Viva jer lah boleh, tak mahal sangat....
Mummysya : okay... Apa-apapun okay janji free!!! Muahahaha....

Itu jer ceritanya. So we set date, place terus terjah kedai Perodua. Atas pilihan bersama, Kin pilih color nie, nampak garang dari jauh... Muahahaha...

Alhamdulillah, akhirnya Kin punya kereta sendiri.

Syukurr!!!

15 comments:

oRanGeLiLY said...

eyahhh..itu die
kite geng
geng perodua..kihkih

Mrs Taj said...

waahhh blue viva! welcome to the blue club! heheheh canteq canteq! ada clas...blh join rempit viva la lps nih..isk isk isk

mummysya said...

Ann
Yer..yer....
akak tahulah myvi awak hebat!!!!

Muahahaha!!!

Mrs Taj
boleh ajer rempit

iena hamdi said...

tahniah dear/... leh tumpang... heheh akak pun minat gak.. tapi belum masanyer

cendawanintim said...

tahniah kin, rezeki datang kan...adiah dari suami lagik tuh..jaga kete tu elok2..

miss jiejie said...

abg zul..
i like viva to !
wakakakakaka..
plzzz..............

Zue(Juju) said...

waaa sgt cantek itu viva...zu pn minat tp xtau la ble dapat hehe

*syafinaz*me,my self and i... said...

wahhh..beruntung nye kin ye..dpt hubby penyayang.

comel je kan viva ni.hati2 di jln raya kin!hehehee

atty's said...

lepas nie leh kita rempit kin..hehehee
hati2 dijalan raya tau

kirana said...

jeles dapat kete free :P

Faizah_Haris said...

wahhhh tahniahhh3...bes3....pasni leh laa skodenggg setiap viva biru tu ek

ai said...

wahhhhhhhhhh..sonoknya! yg paling best tu takyah berutang..tu yg nikmat tu kan?? rezeki kau tu kin..

mama-syira said...

kalo lunch kat luar ajak la nak tumpang kete baru...hehe

Deqna said...

syoknya dapat hadiah kete... bertuah badan..hehe...

yelah senang nak travel gi kerja nanti bila dah pindah rmh baru

mummysyafie said...

bila nak bawak kiter naik ni kin??