CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, June 9, 2009

Cintawanie


Kin ke banglo CikWanie sebentar...


Menjengok persiapan besday gurl.

Sempatlah berborak dengan Linda dan Wawa.



Sambil tu duk tunggu MrHazizul snap sana sini....

Cikwanie macam biasalah, bz dengan final touch-up......

Lepas tu we olls singgah BNM Resort jap nak pi bawak Aries'sya swimming......



Suka benor dia swimming. Yang lain tak mandi pun, cuma duk memerhati dari jauh. Malas nak menyalin baju bagai coz nak kejar masa yang sangat limited.

Kin sempat singgah pekan PD pekena teh tarik.... Muahahahaha!!!

Dah masuk 3 bulan tak minum teh.....


p/s:6kg yang lalu.....

9 comments:

BISNESTEVICO said...

ASLMKM...join kami bisnes STEVICO...JOMLE..>>>>>

alfa juliet said...

suka betul tgk ariesya berenang

aNIe said...

Mummysya..nampak mummysya pi PD kat Eagle Ranch tu...adip ipar kata...bessst!! kat sana....tgk pun macam hapening ...

Ariesya suka benor berenang...bebudak kalau direndam berjam2 pun diorang tahan

tasyanadia said...

npe kak sya x mndi lak?

mummysya said...

BisnesTevico.

I will.

alfa
suker bangat dia main air...

Anie
mmg besh...

tau takpe, sampai nangis ajak naik...

tasya
malas lah dear. nak tukar baju bagai!!!!

efamaira said...

uuiittt. swimming i like.. i like.. walaupun tak pandai langsung berenang.. hehe.. :D

mummysya said...

efa
kin pun suka, tp masa tu tahap kemalasan membara....

muahahaha

firahadifa said...

bestnyer swimming....

mummysya said...

fira
besh....jom arr join