CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, June 16, 2009

Last Minute Dating


Hehehehe!!! Aci tak letak tajuk last minute dating...... dah memang pown. Sangat last minute tau!!!


Mana tak last minute, we olls berdua kuar kul 11pm. Perut sangat lapar.....

Sebenarnya kami ada benda nak dibincangkan sambil berdating.

Tapi takdelah bincang nak bercuti ke Aussie. Akak tahu semua suka tajuk tu kan.

Ermmmm!!!! Bukan ker????




Lupakan jelah. Dah memang dunia nie penuh dengan dugaan. Kalo kita senang orang dengki, kalo kita susah, berdesup-desup nak duk jadik CNN.

Dunia-dunia......

Ok,ok!!! MrHazizul dengan Kin dinner yang sangatttttttt lambat. Kami amat kepenatan dek urusan sana sini.


Saya Cinta Awak!!!! Muahahaha.... Bukan boleh sebut selalu nie, mahal tau!!!!



Makan sampai kenyang....

Cantonese Kueh teow, Tomyam seafood dan macam biasa, MrHazizul dengan tekak western nya, Black Pepper Steak. Total RM87. Portion sangatlah banyak.....

Habis makan dalam kul 1.30pagi. Bila dah lapar, mata pun ikut beratlah kan.....

Kami berdua plan nak bercuti. Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar. Taklah keluar negara, dalam Malaysia jer kot. Janji dapat relax kan minda.

Aries'sya???? Dia akan tinggal dengan Nanny selama 3hari ajer..... Boleh Kakak???


p/s: Kalo Aussie, i buat sticky mode tau

7 comments:

lady D said...

nak tituttt gak....

Hezesuze said...

ishhh nk bholiday ke mana tu...cian alisya kene tinggal ngan nanny kan..

ehem2..nak itot bleh...heheh larikkkkkkkkkkk

*ayu* said...

ni honeymoon kali ke berapa nih Kin? huhuhu..

mummysya said...

Lady D
hehehehe!!!

Kita nak pi honeymoon jer....

Hezesuze
tak tahu lg lah kak...

nak ikut ker??

Ayu
hehehehe... Kali ke 4 dear...

mummysya said...
This comment has been removed by the author.
EIJAM'S FAMILY said...

mummysya..
romantik yerk..last minute dating...

oRanGeLiLY said...

bestnye dating malam2..eheheh