CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 17, 2009

Swimming Class


Ermm... Baru Kin perasan yang kin takde entry masa lawatan ke Cruise Putrajaya..... Hehehe!!! Kelupaan betul kan....




Sebenarnya Kin nak minta tolong sesiapa yang ada info pasal swimming class untuk umur 3 tahun keatas.

Kin dah cariks, tapi semuanya jauh. Kalo boleh Kin nak area Cheras atau Kuala Lumpur... Class kalo boleh setiap Sabtu dan Ahad....

Kalo ada boleh drop email di syikin66@yahoo.com

Terima kasih.....


p/s: taekwando dah ada

6 comments:

kojah said...

ada kak...tp kat seremban 2...jgn mare ye =)

atty's said...

tak dpt nak tolong kin..

zai@umiaiman said...

nk masukkan aries'sya yer... bestnyerr

Hezesuze said...

alah area KL idak ler ku ketahuan ..
but kt area shah alam ade ler..hehe

p/s akak pun nk daftarkan class swiming tu anak2 akak...

mummysya said...

kojah
ada yang nak kena cubit nie...

hantar pakai angin boleh....

Muahahahahaha

Kak Ty
takpe kak...

Zai
a'ah... dia suka swimmming...

KakSuze
shah alam kat section mana kak....

saveme_zero said...

syikin..ko g je pool dpn HUKM tu,ada cikgu yang ajar k. detail..sila ke sana.