CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, June 19, 2009

Sembonia




Tak pernah beli brand nie before...

Hari tu ke KLCC, ternampak satu design tu. Chantek, taklah mahal sangat and not bad design nya!!! Tapi Nine West sangat tak chantek lately nie.... Naper meh???

Hermmm... Sekali sekala tukar selera pun okay gak kan.....


p/s: minggu depan sampai lagi

4 comments:

Y@ZeD@ said...

tak kesah brand apa pun asalkan cantekkkk msti puas ati memakai kan??

aida pun br jer shopping handbag masa lunch time tadi.. huhuu.. tensenn okehhh tgk summer sale sana sini..!!

mummysya said...

salam

Y@zed@
a'ah.... Kalo mahal pun tak chantek buat apa kan....

Btw, dear Kin tak boleh masuk LINK awak. Naper eh!!!

alfa juliet said...

wah bestnya beg baru..huhuhu..tak kisah lah tukar selera asal berkenan di hati kin

Mrs LVoe said...

asalkn cantik brand usah d kira..

minggu depan smpai lagi?
adekah bag? hehehe