CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, June 19, 2009

Happy Weekend


Esok dah cuti.......


Bila cuti nie, memacam nak buat. Nak hantar baju ke dobi, kemas rumah, kemas segala macamlah. Selain tu masa nielah nak buat itu-ini, nak pegi beli barang keperluan dan sebagainya. Shopping pun sesuai sekali hari-hari minggu gini.

Bagi dah berkeluarga, masa nielah nak pi bawak anak-anak jalan. Dahlah 5 hari sibuk bekerja, masa nielah kena bersama..... Bebudak zaman sekarang, sungguh beremosi.....

Kang tak layan, kata tak sayang plak!!! Nanti sayang nenek dan atuk jer.... Ada tu yang panggil atuk & nenek nya "mak dan ayah".... Huhuhu!!!


Cuti 2 hari jer, nak buat macam-macam.

Selalunya apa yang akan Kin buat selalunya ialah Sabtu adalah hari untuk jalan, Ahad pula hari rehat kat rumah. Normally Sabtu tu akan jalan seharian, beli apa yang patut. Ahad duduk rumah.... rehat, ambil baju kat dobi dan tido puas-puas... Itupun kalo takde plan kemana-mana lah....

Tapi esok!!!!! Kin telah ditempah oleh IBU MERTUA ku... Hehehehehe!!! Katanya nak ajak shopping. Kata nya juga nak beli carpet, langsir dan baju raya...

"Eh!!! Mak nak beli baju raya untuk kami anak beranak ya"...Muahahahaha!!! Sila perasan sendirian berhad.....

Katanya nak pegi Jalan TAR dan langsung ke Pasar Malam Jalan TAR...

Aduss!!! Shopping tu okay jugak, tapi Pasar Malam tu leceh sikitlah... Orang mesti ramai kan.... Hermmmm!!!! Tapi kalo mak belikan Baju raya untuk kami anak beranak, bukan setakat Pasar malam, Pasar Pagi Petang Siang Malam pun Kin okay jer......

Muahahahahahaha!!!! Kin kan menantu perempuan mak sorang!!!! Tak rugi pownnn...

Ohhh!!! alangkah indahnya kalo semua itu menjadik kenyataan....

Apa-apa pun, kita tunggu jer lah.... Rezeki jangan ditolak, anonymous jangan dijemput!!! Hehehehe!!!

Baiklah Selamat Berhujung Minggu Semua....


p/s: baju raya dah siap ker???

5 comments:

~ Lady ell ~ said...

selamat brhujung minggu...
amboi..demand kemain lagik :D

alfa juliet said...

baju raya i dah siap..hubby n farzana belum lagi...hehehe..kin cerita ek dpt baju baru ke tak next entry k

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

tgh penin tatau nk anta kat mana huhuhu

Hezesuze said...

haha bju raya lom beli lgik..kene beli cepatin coz nnti tmpahan idah lgi diterima...hehe

Y@ZeD@ said...

banyak ke shopping?? heehehe