CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, June 4, 2009

Lisa & Mummysya


Semalam Kin & family ada dating with Lisa.

Misi dimulakan dengan bisness talk.. Muahaha... Kin nie orang tengah jer, nak minta tolong Lisa.

Firstly jumpa kat downtown, masa tu Kin, MrHazizul & Aries'sya. Lisa, Mohsein dan yg paling besh ada budak tecik pinky nie, lil Tasya...... Tunggu mama sampai then bincang lagi....

Bincang plus borak, we olls sambung lagi kat KAYU. Sambung lagi borak sambil makan....





MrHazizul duk sibuk dukung Tasya. U rindu bau baby eh??? hehehehe!!!

Mama & Lisa duk borak, bukan main lagi si Lisa nie duk mengadap....

Macam-macam cerita, sudahnya end up kul 12.30am....




Memula mama balik dulu, we olls lepak lagi, sambung borak.

Oh ye, ada hadiah untuk besday gurl lah... thanks Lisa, on behalf. Chantek tak shawl yg kin pakai tu, tu dari butik Lisa.... kalo nak boleh terus terjah di
sini.

Anyway, thanks ya Lisa coz sudi luangkan masa semalam. Later-later, kita discuss lagi ya.


p/s:dear, bandung jom!!!

4 comments:

PinkJamboo said...

kak...garang tul muka budak tecik tu yer...heheh...

atty's said...

comey bangat baby tuh..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahaha nk bebi lg la tue cpt2 sket kehkehkeh

mummysya said...

Lisa
Garang tapi sangat cuteeeee....

atty's
chomel giler kak ty...

@nna
belum ada rezeki lah tu. doakan ya...