CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, June 2, 2009

Wazzupp!!!

Salam....

Kin adalah ber MC pada hari ini.

Ekceli Kin mengalami sakit belakang since dua minggu lepas. Sakit dari pinggang hingga ke tulang punggung... Ini serius!!!!

Kin tak boleh tido semalaman sampai kul 5pagi.

Pagi tadi langsung tak boleh nak gerak, luckily MrHazizul duk picit sikit-sikit. Asthma pun sukalah time sakit nie, bolehlah dia datang berpackage.

Kin duk cariks orang yang pandai urut, sakit nie dah makin teruk sampai takleh duduk lama-lama.

Kin takleh bergerak banyak, nak gerak pun sangat slow motion. Nie pun dari tadi duk baring, sampai boring.

Nasib baik petang semalam kin sempat buat entry auto publish. Kin ingat nak pi area Bandar Tun Razak, kat situ dulu ada orang pandai berurut.

U olls tahu tak kat mana boleh cariks orang berurut????

6 comments:

atty's said...

salam kin..siannya kin..rehat ye..makan ubat..kena makan EPO nie..

w.a.n.n.a said...

salam...
kak sya..
kak sya nk carik org berurut ek?
kesian dkt kak sya..
klu kak sya nk wanna blh la tlong urut kan..
wanna xla pandai sangat urut tp blh la..
klu kak sya nk nti kak sya contact wanna k..
nie e-mail wanna..
acruxz_mine@yahoo.com

*wanna SR akak*

*ayu* said...

get well soon kin..

Deqna said...

macam mana dah ok tak? harap2 kak kin cpt sembuh yer.. saya Alhamdulillah bertambah baik.. esok dah leh gi kerja..

Y@ZeD@ said...

adoii, klu sakit pinggang nihh kann mmg takleh buat keje lain kann??

cpt2la carik tukang urut, nti melarat susah pulak..

get well soon dear..

Saidatulnissa Aina Umairah said...

sabar yerk mummysya.. harap sakit tue cepat sembuh mama doakan...