CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, June 26, 2009

Confrence

Kin baru balik dari Sogo. cariks barang sikit. Petang nie Kin akan menghadiri confrence sampai esok petang.

Maknanya malam nie Kin tiada dirumah.... Huhuhuhu...

I'm gonna miss my lil princess, Aries'sya....




So Kin gigih lunch tadi kuar pi carik barang untuk cinta hati Kin.

Kin belikan Aries'sya CD cartoon fav dia, Dora and Noddy... nampak plak yo yo, beli jer lah sekali... hehehehe!!!

Insyallah Ahad nanti, ada gathering dengan bloggers @ Tasik Titiwangsa. Bertemakan I World 1 Soul... Hope boleh jumpa ramai bloggers kat sana.

Then lepas tu cadang nak pi Zoo Negara bawak Aries'sya....

Hopefully semuanya berjalan dengan lancar.

Malam nie Kin tido tanpa Aries'sya...Sob. sob..sob.....


p/s: aku bukan macam kau!!!

7 comments:

ratna said...

ala kin.. ruginya saya tak pegi sogo tadi. dah plan dah nak pi tp last minit tak jadi pulak. kalau tidak mesti kita dah jumpa.

*Miss Geli^ said...

mananya gambo sarung kaki jaring jaring ai???

*syafinaz*me,my self and i... said...

tido tanpa ariesya?pasti meleleh air mata kannnnn?

iskk..saye pun x sanggup la kin tido tanpa anak2.syahdu je rasanye.tapi sehari je kan?xpelah..

Hezesuze said...

alah sedey coz xdpt tdo ngan arisya ke ngan mr hazizul??? wakaka larikkss

Mr Hazizul said...

To Miss Geli

Haku laki bini susah payah redah jem nak cari ko punya sarung kaki tu.... Sabar la beb..

Fariena said...

ala siannyer kin tido tanpa buah hati yer....tak pe semalam jer kan?
sob sob

kakpiah said...

zul, ko tak beli utk kin skalik ker?
wakakakaka