CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Sunday, June 28, 2009

Tengah Malam Pagi

Salam Pagi Ahad.....

Yer, pagi Ahad. Masa Kin menaip nie pukul 2:07am... Betulkan, tak tipu....

Masa nie barulah siap segala macam benda nak dibuat. Penat tak tahu nak cakap, ngantuk sudah tentu....

Petang sabtu habis confrence kul 6.30pm. Sepatutnya boleh check out pukul 8.00pm tapi Kin banyak urusan yang nak dibuat.

Dari Lanai kul 6.30pm, sampai rumah terus cariks buah hati pengarang jantung Kin dulu, wohhhh, rindu macam nak pengsan. Peluk cium then lepak jap. MrHazizul masih belum balik dari class, dia pun bz sampai malam.

Lepas maghrib, Kin berdua dengan Aries'sya ke JJ Maluri. Beli barangan untuk portluck nie, sambil tu dah alang-alang shopping groceries untuk mama.

Lepas tu teman Aries'sya makan ice cream baskin robin. Then terus cariks hadiah untuk gathering esok....

Owhhh... kena tido nampaknya, esok nak bangun awal. MrHazizul masih belum balik, ermmmm... Nampaknya dia lagi bz dari Kin.

Anyway, pada yang akan bersama menghadiri gathering esok kita jumpa disana ya!!!!

Semoga ketemu lagik!!!!

1 comments:

alfa juliet said...

balik juga kin..mesti seronok jumpa buah hati tuh