CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 24, 2009

ID Perempuan


Seawal pagi Kin dah sampai
office.....



Pagi subuh, jalan tak jam langsung.... Alangkah seronoknya kalo setiap masa, tak kira pagi petang siang malam begini....

hehehehe!!!


Sempat jugak snap pics sendirik kan.... Tak kena saman kan???




Motif utaman nak tunjuk baju baru.... Muahahaha.... Sedikit masa dahulu, Kin kemaruk beli tudung ala Ekin, sekarang nie plak amukkan membeli baju siap, takyah tempah bagai....

Tinggal sauk jer kat badan.... Senang kan, takyah tunggu nak siap.....




Oh ye, kat Koperasi BNM ada menjual baju kurung siap berlabuci bagai.... Sangat chantek dan menarik....

Walaupon jual di Koperasi, konsepnya bukan beli dan hutang.... Beli dan bayar cash. Baju kurung tak boleh buat loan, kalo ada haruslah dirembat semuanya dan diloankan di Koperasi.... Muahahaha!!!! Cash & Carry gitu.....

Baju-baju nie berlebal kan jenama ID Perempuan. Korang boleh tengok dalam majalah perempuan keluaran bulan May dan June kalo Kin tak salah. Kat dalam tu boleh tengok pengasasnya seorang ibu tungal yang berjaya dan bekerjaya.... Syabas!!!




Dek kemaruk dengan baju-baju tu, Kin rembat 3 pasang. Tapi yang hijau sebelah kanan tu adalah jubah....

Jubah tu panjang sikit kena jahit sikit bawahnya supaya tidak kelihatan seperti baju pinjam... Muahahaha....

Kalo nafsu kuat boleh pakai time raya... Tapi kalo nafsu tidak terkawal, memang terus sauk pegi keje.....

Dan akhirnyaaaa........


p/s: nie tengah sabar nie

13 comments:

kakpiah said...

sabar.. sabar..
pasrah...

wahh... pasrah la sangat kan?
tlg belikan aku baju yg karer ijo tu..
santek aar..
aku byr pat kali kat ko.. oke x?

nestumrasberi said...

semanis gula.....

KV said...

akak pun beli brand perempuan ni. Hehe. Ada satu design kat atas tu, kaler hijau, kawan akak beli. Hehe
Tapi lelawa semua nya. Elok terletak kt badan.

The Biggest Loser Team said...

kin kalau pakai baju biru or pepel mmg akan nampak sweet gitu..esp kalau sedondon ngan si tecik.. lagiiii suwiiitt..tapi si tecik tak abih2 ngan pink dia kan..hehe

Zuhaini said...

cantik la baju kin tu! :)

mahal tak sepasang..? :)

*ayu* said...

yang tetengah tu cantek!

Hezesuze said...

tantek all the baju...hehe

:: HUSNA :: said...

size plg kecik ape kin?
cm kecik no kite ni
ahaks~

zai@umiaiman said...

baru nk tegur cantik baju....

Wahizah said...

wahhhhhhhhh!! kin dah sama dgn akk. tiap2 hari sampai ofis kul 6.45pg.

baju kin cantik and it looks nice on u.

alina said...

kin..aku pun dh borong seawal haritu tuk raya.ak bli wane hijau yg atastu ader bunga ijau.satu g unggu.aku pun tgh thn napsu x makai nih.

Faizah_Haris said...

kin...
Selamat hari raya ,...... hahahaahhaha....larikssss...

cantek2...

~mama danish~ said...

mummysya: bp rm sepasang?? boley la tlg belikan... x lama lg kan office kita dekat...hehehehe!!!