CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, June 9, 2009

CintaWanie & Bloggers


Kin malas nak taip panjang-panjang, sila layan pics ya jer.....

Nielah si besday Gurl, CintaWanie...

Masa nie peluk cium bagai coz nak balik dah... Maklumlah bz sangat sampai lupa nak snap pics masa sampai kan...

sentap akak tau....


Ayu and Dianakay

Ayu yang gigih balik KL malam tu jugak. Diana of coz with Bojeng... Cik abangnya duk bz snap sana sini.... Hubby akak pown sama, duk leka snap sana sini, sampai kena cariks...hehehe!!




Kak dah jumpa thumbdrive belum??


Wawa dan Linda

Dua orang anak dara yang cute. Wawa suara superbbb!! Linda yang sentiasa senyum.. seronok jumpa kamu berdua....



Kak Ty

Kak Ty, kin mintak maaf. Kin nie mmg jenis susah nak cam muka orang. Anyway, thanks sebab sudi berborak panjang ya. Kak, jangan lupa 28th June nie!!!!

Kak, cakap dengan Kak Long, Kin dah dapat sms tau!!!!



Masviona dan lil Princess nya, Damia

Orang baru balik honeymoon dari China. Mas, tq for the FM, chantek. nanti bg detail pasal trip to China. Mas nie suaranya lembut jer. Sila update laju-laju tau...



Akak, maafkan Kin. Terkedu bila bila akak sebut nama akak.... lepas nie Kin kena buat revision lah pasal bloggers nie. Kena ingat nama dan rupa....


*******************************************************

Terima kasih buat semua bloggers yang sudi bergambor dengan Kin.

Besh betul bila dapat jumpa semua secara live telecast... Siaran langsung takde ulangan.. Muahahaha!!!!

Terima kasih juga buat tuan rumah
Cintawanie dan Mama nya sebab sudi jemput Kin sekeluarga. Kenyang kami malam tu...

Poco-poco malam tu adalah besh!!!!


p/s:kenangan terindah

13 comments:

rillys said...

seronoknya! sume mcm happy family...

mummysya said...

rillys
alhamdulillah...

majlis berjalan dgn lancar, sbb tu semua seronok!!!

Wawa_Nadwa said...

first time jumpe akk tak sangka peramah jgk.
mula2 cam segan je nk borak ngn akk. dah lama2 tu bleh masuk ni.
hehehe.

mummysya said...

Wawa
hehehe...

Akak ok jer... Seronok tambah kawan nie kan.

Anyway nice meeting you dear. BTW, bila boleh karok nie????

hehehehe!!!

momguess said...

bertuah punyer budak!!!!
patut lah bile sebut jer nama cam blur2 jer
tapi pandai coverrrr erk!!!

xsempat lah nari poco2
huhuhu

mamaadam said...

wah seronoknya kin.. ramai yang ada malam tu ye.. kem salam kat cik wanie.. lum kenal dia lagi hihi

mummysya said...

momguess

alahai kak!!! nasib baik akak popular, kalo tak kin lg nervous okay....

poco-poco adalah besh kak!!!

mamaadam

ramai jugak, ada yg tak sempat bergmabor!!!!

Insyallah....

*Miss Geli^ said...

mana gambar aku???? asal takde gambar aku???

ko mesti saje taknak letak gambar aku kan??

atty's said...

salam kin..tu ar betui kata kin..kita jumpa2 nie mana dpt ulang lagi saat tu smua kn...harp dpt jumpa lg nanti..

Y@ZeD@ said...

Happy Belated Birthday Kin...

meriahhhhh tul celebration bfday party si wanie.. bestnye klu kita ada kt sana jugak..heheh

mummysya said...

Miss Geli
EEwwww....

Goli den nak lotak gambor ko...

Muahahaha.....

Kak Ty
tulah kan Kak Ty....
Hope boleh berjimbara lagi dlm masa terdekat nie...

Yazeda
TQ Dear

Meriah sangat......Alhamdulillah

Wawa_Nadwa said...

kak, best sgt dpt jumpe akk.
mula2 ingat akk cam sombong segan nk borak.
bile dh kenal gile2 jgk ghupenye.
hehee

Cik Wanie said...

saper kata kak sya sombong,
x kenal maka x chenta ok:)
btul x along!!!!!!
muahxxxxx