CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, June 23, 2009

Boring


Salam U ollss.....

Hari nie hujan pagi kan..... Sangat scary coz gelap hamat masa otw...

Owhhhh...tis week Kin duty pagi. So seawal 5.45am dah bangun bersiap nak ke office. Ada ker yang lagi awal dari Kin...hehehehe!!! Haruslah kan, ada tu kawan kin tu duduk Labu, NS bangun kul 4.30am..... Huhuhu.... Pukul berapalah ko tido yer Mona......

Ok-ok, back to the story.... Gedebak gedebuk, sampai office kul 6.45am...Tapi pagi nie, takde signal pun dari rumah nak hujan. Sampai Masjid Jamek, sambil memandang ke arah BNM, awan gelap menandakan hujan mau turun daaaa....


Terus call Mrhazizul suruh siap-siap awal pegi keje coz tak pasal-pasal basah lencun nanti atas moto.... huhuhuhu....

Sampai office plak, rupanya masih gelap. Selalunya ada yang lagi awal sampai, tapi orang tu cuti seminggu plak..... So double gelap lah hari nie yaa...... hehehehe!!!

Boring dan ngantuk giler....


Tapi hatiku berdentam-dentum nak updated blog.... Boleh???


p/s: suker

4 comments:

rillys said...

betul laa sis, rasa nak tidur balik jer bila bangun pagi tadi...aishhh

Zue(Juju) said...

pagi tadi hujan mmg lebat gle, dah pk 2 3 kali dah nak pegi keje ke xnak hehe jeles tgk adik zu tdo lg huhu

atty's said...

awalnya kin sampai keje

mummysyafie said...

awal nya gi kerja..bagus..baguss