CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, June 30, 2009

Sila Jangan Rapat


Sebelum Kin pergi dengan lebih jauh, sila pastikan anda percaya bahawa entry ini ditulis sediri oleh tuan punya blog.....




Nie adalah pics sehari sebelum confrence. kami berdua dating sambil makan dalam kete. Kami ke TTDI coz MrHazizul perlu berjumpa dengan rakan niaganya....

Kin tak pegi, duduk dalam kete. Then we olls tapau Domino, lepak jap terus ke Sungai Wang.....

Kin ke Sungai Wang atas urusan suami isteri. Kami menjelajah setiap kedai dibawah nama......
I Need House... Kedai nie cuma untuk manusia yang berumur 18tahun ke atas sahaja. Pernah dengar kan....

Pada yang hebat dan arif, mesti pernah kan.... Kin pun baru tahu masa misi mencari sesuatu. Misi ini diketahui oleh seorang sahaja rakan blog, KAK WOS...Muahahahaha.....
Tapi jangan korang fikir stokin ini untuk Kak WOS ya anak-anak, cuma kejadian cerita ini juga diketahui oleh beliau.....

Ok,ok... Tahan nafas ya. Benda yang dicarik ialah stokin nie.....




Stokin ini bukan untuk dipakai untuk ke-tempat kerja dan bukan juga untuk berjalan meronda-ronda atau bershopping ya, tapi kegunaan stokin ini lebih kepada SUKAN.... Sukan apa??? Sila cariks dalam kamus sendiri....

Si pemakai bukan sahaja menantikan hari JUMAAT untuk sukan ini, tetapi bagi diri si-pemakai tiap-tiap malam adalah malam JUMAAT baginya.... Huahahahaha!!! Ayat nie adalah plagiat dari peminta stokin ini....

Tapi... Macam geli lak nak cerita lebih lanjut, kalo nak tahu sambungan kisah nie, korang baca comments nanti ya........


p/s: puas hati

15 comments:

*Miss Geli^ said...

sob sob..terharu ai yu akhirnya belikan ai stoking jarang jarang ni untuk ai...

kelainan dalam perhubungan suami isteri tu penting nokss..sesekali ai nak beraksi jugak seperti slut...bukan untuk orang lain, untuk laki sendiri jugak...

Oh ye, lingerie yang seswai pun dah beberapa kali ai kuar masuk kuar masuk dari lemari...cuma tunggu stokin ni je sebagai pencukup kostum...

kehkehkeke...sib baik ko duk malesia jek..kalu ko duk US, siap la aku suh ko cari Gag, kostum french maid, kostum nurse sekali dengan sringe gergasi...kehkehkehe

tak sabonye sayeeee....


hahahhahahahahhah

Btw, masa aku pakai ni nak suh amik gambo ke idok?

*ayu* said...

erk... no komen...
muahahahhaaa

nasazfrog... said...

perghh... dasyat ni kin, kata mana lagi jual,, bleh cuba ni,, hehehe :)

Zanna_MamaBatrice said...

wah..kak kin
kelainan nie kak kin..
harus kena terpa...

kakpiah said...

geli,
kalo pakai stokin nih akan bertukar jadik hebat ker?
ye la kan.. kalo takat pakai stokin jer peh tu terbaring kaku jer pon nk wat per kan?
hahahaha..
kin,
ko tak belik satu ker?
kah kah kah

Hezesuze said...

hahah lawak la kin ni...tp ok gak kan...harussss beli ni...wakaka

atty's said...

nak ar tgk model pakai setokin nie..

J@J@ / Bini The Rock said...

stokin ni utk ape???

Aduyaii..ngape saya x tau nie....benak betoi la...hehehe!!

Jade said...

wuhu... kena cuba ni.. mummy sya tlg bg review ;p

prebetsabu said...

alamak.. bole tercabut kopiah pakcik balik masjid ni..
hihhiihih

~honey_nurhaliza~ said...

ooo mcm itukah?? leh try la cmni...hehehe..:)tq tq tq

efamaira said...

skali skala cari kelainan kalo syik2 same buhsan gak kan.. ekekekeke..

Sidratul Muntaha said...

klu tak sialp kedai tu ade kat sunway pyramid gak n ade satu kat area food court kat mid valley
kst sunway tu sebelah kedai shibuya kot?
oppss...
hihiihh

mummysya said...

Cik GeliGeli aka Buas...

Muahahaha...

Ko keji kan... sajer jer nak famouskan blog nie dengan entry 18SX.

ayu
betul, tak perlu komen yu....hehehehe!!!

nasazfrog
hahahaha... nanti kin surveykan area JB ya.

Zanna
kelaian, tranformasi !!!

Kak Piah
entah lah siNogha nie....
ada, aku belikan untuk tatapan TS dan Zul nanti...

hebat!!!!

Kak Suze
beli kak, kita borong nak!

Kak Ty
Akak nak tgk Kin pakai ker, jangan tak percaya plak nanti!!!

Hehehehehe!!!

J@J@
takpe2, nanti Kin bukak class bab2 mcm nie...

Jade
cuba yang jgn tak cuba....

PB
hahahahaha!!! Lawak lah...

Honey
try lah, nanti bagi feedback ya...

efa
kelainan yang pasti mendatangkan hasil dear!!!

Sidratul Muntaha
a'ah, kat sana ada satu...
pandainya dia....
HEBATTTTT!!!
SYABAS!!!

Sweet Of sHiKiN 'n' HaEzAT said...

Kin..Shikin xpernah pn tau benda ni..mayb shikin pn br je msk alam rumah tgga ni..so bnyk benda nk kene amek tau ni.hehhe..if ade pape info, jgn lpe yek ks tau..kongsi arr sesame..kuikuikui..