CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 3, 2009

Kinder Bueno


Nie semua Mak Su aka Miss Jiejie punya pasal. Dia yang duk promote kat Aries'sya pasal chocolate nie....




Semalam masa hantar Papa ke station Puduraya, Aries'sya sudah merengek mahukan Kinder Bueno nie.

Mula-mula we olls cariks kat 7E yang baru kat Jalan TAR. Cariks punya cariks, takdo. Kat 7E Pudu pun takde.

Pergi pulak 7E Sultan Ismail, baru jumpa tapi bapak punya mahal RM4 sepeket. Rasanya kat tempat lain baru RM3.50 sahaja.

Then masa MrHazizul balik keje petang semalam, dia singgah beli satu kotak, amik ko!!!! Kin syak MrHazizul tension sebab malam semalam kena round satu KL sampai kul 1.30pagi semata-mata nak cariks Kinder Bueno....

Hehehehe!!!


p/s: pe'el anak, belum repeat mengidam mummy...

11 comments:

w.a.n.n.a said...

hehehe...
sedap nyer...
aries'sya..aunty wanna nk ckit coklat 2 blh x??

Cik Pah said...

aiyoh... bukan aries'ya jer yg suker kin.. sy pu suker sgt ngan cekelat nih..

cendawanintim said...

jom berbueno!

nestumrasberi said...

barang2 kat 7e adalah sangat mahal

atty's said...

mmg sedap pun..Kinder Bueno...nak ckit..

Wahizah said...

aries'ya, aunty mintak satu coklat boleh?? hehehehe

*SiRibenMerah said...

ouhh.. neh feberet neh.. wahhhhh.. nak nangis tgk ada sekotak ngan pic dak kecik neh makan sorg2..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~

efamaira said...

waaaaa.. satu kotak tu.. jelessss nyeeee.. air liur nak meleleh dah ni nengok.. uuiittt.. syokkk nye kalo dpt ni..

Azure said...

aries'sya..aunty nak sekotak ceklat tu bole?

agak2 dapat tak? hehehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

banyak la nk suh kin pos sket ahahaha

mummysya said...

W.a.n.n.a
meh sini
aries'sya bagi package dgn kiss sekali!!!

Hehehehe!!!

Che Pah
ramai rupanya peminat nie!

Cen
awak pun suka ker dear?

nestumrasberi
mahal melampau kak!!!

atty
akak ty pun suka yaaa...

Wahizah
boleh no prob...

SiRibenMerah
Aunty merah pun nak ker????

effa
ramai betul suka nie....
meh lah sini.

Azure
Aries'sya sangat pemurah orangnya..

Jgn bimbang....hehehehe!!!

@nna
bagi address!!!
Cepat!!!