CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Sunday, June 7, 2009

Kejutan.... Betoiiiiiii


Serius.... Memang kejutan....


Kan kin dari KL petang tu. Masyallah jam giler vavi...... Sangat sengal, sampai we olls terpaksa berhenti kat RnR Seremban.. Makan dan lepak dulu, sampai PD kul 11.45pm.

Dalam hati, kenapa semua orang buat tak tahu jer. lagi 15mins nak masuk 6 June. Sampai Glory, mama suruh Kin dan MrHazizul pegi beli barang plak. Lagilah Kin hangin, dah masuk kul 12, tapi takde siapa yang wish...

Muahahaha!!! Akak sedey woooo!!! Nak naik lift tu, Kin sempat cakap dengan MrHazizul, " U, nie dah masuk 6hb, sekarang kul 12.30pagi tapi sampai sekarang takde siapa yang nak wish besday kat i....

MrHazizul siap jawab "alah, takpelah. Lgpun diaorg penat kot, esok-esok jelah.."



Tetiba....Bukak jer pintu... SURPRISE!!!!!....



Ceh!!! berlagak macam muka artis plak!!! Muka terkejut asli tau..... Jahat tau u olls nie, buat akak sedey jer tak pasal-pasal....



Ado kek!!! Mana korang sorok ya.... Tak nampak pun masa angkat luagage kat lobby tadi???



Hehehehe!!! TQ Darling.... I suka sangat, walaupon umur i dah 30thn, tapi masih rasa macam besday gurl zaman dulu-dulu....



Hahahaha!!! Akak dapat BLING-BLING.....

Walaupon Kin bukan pengemar barang kemas, tapi tetap suker gila bila dapat hadiah nie....

Thanks daddy. Mummy suka sangat. Kalo daddy tak bagi hadiah pun, mummy tak kisah asal ingat jer tarikh tu....statement tu macam tipu jer... Muahahaha...

Terima kasih juga buat Papa, Mama, Aries'sya, Miss Elaine, Miss Jiejie, Abang Long & Kak Long coz sudi spend time dengan Kin.

Terima kasih juga coz buat kejutan yang betul-betul buat Kin terkejut...


Ingat dah lupa tau.....

Dan tak lupa juga buat Akye, MummyCool dan Lisa coz mereka orang yang 3 terawal wish besday....

Terima kasih juga buat semua yang wish sampai hari nie juga masih ada yang wish..... Kin hargai sangat.....

Semoga kita semua dipanjagkan umur dan dimurahkan rezeki selalu...... Insyallah.....


p/s: perlu kamu

11 comments:

firahadifa said...

bestnyer dapat surprise...
happy besday yer...

danishahumaira said...

angka 3 tu sebenarnya tunjukkan kita bertambah matang(statement sedapkan hatiku sendiri ha ha ha), baru lynn perasan kita kongsi tarikh dan tahun lahir yg sama but bulan je lain

Saidatulnissa Aina Umairah said...

a'ah ler best yerk.. surprise gitue.. keluarga yg happy...t

kakpiah said...

leks la.. aku nih dah 29 tawon idop.. tetiap tawon aku tekejot sbb tadek sesapa buat serprais besday parti utk aku..
har har har..
amacam? tekejot tak??

lady D said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!...

Iena said...

happy besday...
wah, grandnya hadiah dr hubby...

Zue(Juju) said...

happy besday kak kin...anyway thanx coz sudi ym ngan zu ari tu..

*syafinaz*me,my self and i... said...

heppy birthday kin..semoge panjang umur,murah rezeki dan bahagia di samping family tercinta ye!

Cik NeyNa said...

HaI..
saYa seLalu BaCa bLog aWak..
BesT..
teTambaH baB maKan Tu..
waaaa...ReaLL meMBuatkaN saya naK maKan Gak..hahaha..
aNywaY..hePi beSdaY...

mama-syira said...

dah tua dah...muahahha... happy birthday. semoga happy selalu dengan suami dan ariesya..dan adik-adik nya.. hehehe

mummysya said...

Fira
hehehe...rezeki. Tq dear.

danish
oh ye ke.... bulan berapa kak?

saidatulnissa
alhamdulillah....

kakpiah
nasib baik mood aku tgh okay skg nie....

tunggu ya....

lady D
TQ dear

iena
hehehehe.... 5tahun sekali nie dpt barang kemas..

muahahahaha...

Juju
TQ dear. no prob.

syafinaz
tq dear

cik Nyena
tq dear

farah
TUA!!!!

Tq...tq