CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, June 30, 2009

Halooooo


Salam....

Hyeeee...

Banyak nak update.... Tapi belum berkesempatan nak buat semua...

Nak citer pasal confrence, pasal gathering, pasal Zoo dan pasal mc..

hehehehe!!!

Ok², knowing yang Cik Semput sering menerjah tatkala cuaca gini, Kin pun mengambil jalan mudah dengan mengikut sahaja arus kejadiannya.... hehehehe!!! Faham tak???

Sebenarnya, last 2 weeks, ramai rakan-rakan Kin yang mengadu sesak nafas, gatal hidung, asthma sedangkan Kin pada masa tu sihat sajer...


Ada jugak Kin terfikir, kalo ikutkan cuaca gini, Kin pasti alah. Tapi mengapa plak tiada sebarang tanda menunjukkan yang Cik Semput datang. Ada sorang kawan Kin tu sampai masuk hospital dek sesak nafas. Yang paling kesian, dia mengandung plak tu dan hampir bulan ke-7. Huhuhuhu... Kin pernah lalui dulu masa pregnant bulan ke-6... Semoga ko cepat sembuh Balqis.

So semalam tu memang dah kalah dan mengalah... Cik semput datang setiap 2jam, pergi clinic doctor cakap faktor cuaca.

Seharian tido dan rehat, petang tu hujan plak lagi.... Muahahaha.....

Kalo keluar rumah, hidung sure gatal punya... Sinus pun datang dengan package lah...

Kalo boleh Kin nak cerita pasal semua sekali sekarang jugak, tapi banyak benda kena buat. dahlah internet macam @#$%^&*... Errrr...


Insyallah, jap² lagi ada ya.....

3 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

x sabar rasanye nak baca N3 gathering 1 world 1 soul...

hehehe..

semoga cepat pergi la Cik Sempot tu...senang le kin nak publish N3..kan? kan? kan???

atty's said...

kty seblom nie demam dua minggu..nasib time gathering elok..hehehe..takecare kin..

mummysya said...

J@J@
nyah kau cik sempot!!!
muahahahaha

Kak Ty
Kin okay jer sebelom tu, dah rezeki nak dtg kan kak!!!
Terima jer lah!!!