CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, June 15, 2009

Rezeki Pagi Jumaat


Rezeki pagi Jumaat.....


Brownies.... Shedap....... Kalo sesiapa berkenan bolehlah email Kin.....




Jumaat, Kin ada urusan mengenai Kereta.


Keluar office seawal mungkin dan selesaikan segala urusan. Buat sendiri baru puas hati.

Selesai dalam kul 2.30pm, singgah rumah ambil Aries'sya dan terus bawaknya ke Office. Aries'sya memang suka lepak kat office kin nie sebab dia suka makan.

Masa sampai, Kak Ayu B siap bagi biskut. Aries'sya request air teh coz dia nak cicah dengan biskut...

Muahahaha... pandai Kakak, katanya Nanny ajar.... Bijak-bijak.

Masa otw balik rumah, dia duduk diam jer dalam kete. Aries'sya nie memang pandai memujuk. Kin suruh dia duduk diam memandangkan Kin drive manual bukan auto. Kalo auto tekan ajer kan.

Masa dalam kete, dia siap cakap "Kakak suka kete mummy nie, Kete mummy HEBAT!!! Muahahaha.... Pandai kakak ambil hati mummy ya.....


p/s: happy dengannya

8 comments:

kojah said...

cumelnya ariesya...

mummysya said...

kojah
hehehehe...

chomel but notty

ratna said...

cerdiknya anak dara tu.. bagusss..

alfa juliet said...

i don't know why, but i'm in love to ariesya....comel kan masa dia ckp mcm tu..heheheh

Y@ZeD@ said...

pandai aries'sya amek ati mummy dia ehh... cute jer..!!

best ke kin drive keta baru? heheh

Zue(Juju) said...

very the clever la aries'sya tu..tringin nak jumpa dia live hehe

*syafinaz*me,my self and i... said...

yelah..betul kate ariesya..kereta mummy sgt hebat!aunty pun suke tgk kereta mummy ariesya tu.biler aunty tgk kan ariesya,aunty pun rase cam nak beli gak viva biru tu tau..
cute cam ariesya gak :)

tapi sang kancil biru aunty tu ok lagi.hehehee


ariesya jgn notty2 tau mase mummy tgh drive.mummy drive manual tu.aunty pun kalo drive manual,aunty soh adam ngan alya dok diam2.aunty takut ckit kalo bwk manual ni.heheheee

atty's said...

kan main lagi sya ..membodek mummy dia