CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, June 5, 2009

Love Birds Lagik....


Masih lagi kisah burung....


Petang tu, sampai jer rumah si MeyMey sudah telepas dari sangkar. Senang betul si Mey Mey nie memboloskan diri. Dasar Mey Mey nie gediks!!!


MrHazizul kan mmg sudah pasang angan-angan, katanya lepas keje nak repeat lagi kedai nie.

So sebenarnya nak beli lagi 2 ekor, menjadikan semuanya 2 ekor bersamaan 2 pasangan. Dah terlepas satu betina, maka nya kena beli lagi 3 ekor... 2 betina 1 jantan....



Wah!!!! makin meriah ke-empat empat ekor dalam sangkar. Kali nie, atuk dah siap tambah extra dawai halus supaya tak senang bolos!!!!
Gedik tau love birds betina nie.....

Elok-elok duduk diam dalam sangkar, nak pi enjoy sakan kat luar tu..... Ceh!!!


Tapi bila Kin tenung dan belek-belek, rasanya sagkar nie kecil lah. Macam tak puas nak terbang... Ermmmm!!!
Kalo tukar sangkar besar sikit, nampak okay sikit.

Btw, sangkar lama nak buat apa plak, baru 3hari beli..... Ada sesiapa berminat tak???


Aries'sya plak nak suruh beli sangkar color pink!!! Nama pun gegurl kan.....!!!
Hurmmm....

Tengoklah, nanti mummy bincang dengan daddy dulu ya sayang.......



p/s:love birds lagik

2 comments:

atty's said...

leh ar burung tu cintan cintun..

mummysya said...

kak ty
boleh sangat kak!!!