CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, June 11, 2009

Binatang Betul !!!!!!!!!!!!!!!


Korang baca tak Harian Metro hari nie.

Yang paling menyayat hati ialah kisah
Azab Mangsa Culik

Sedey giler kan, nafsu binatang betul.....

Zaman sekarang takde yang mustahil.

Mereka sanggup buat apa sajer demi kepuasan masing-masing.

Prihatan, tanggungjawab dan simpati dah takde nilainya...


p/s: berdoa untuk kebaikkan bersama

10 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

mama baca online tadi benggang giler.. kesian sangat sampai macam tue sekali.. biarler dorang terima padah-NYA..to the mangsa tabah kan hati mmg berat bahu nak pikul masalah nie.. tapi banyakkan berdoa..minta2 dijauhkan malapetaka utk kiter semua...amin

atty's said...

giler tul diaorg nieh..

Y@ZeD@ said...

Skang nihh kalau nak jln sorg2 kt msia msti cam rasa takut2 kann?? bukan nk compare ke apa tp juz nk ckp yg klu kt Dublin, kadar jenayah mmg totally rendah sgt2.. polis pun takde bawak pistol time bertugas.. jln sorg2 pun rasa aman n tenteram jer.. kes ragut langsung takde coz takde mat2 rempit kt sini.. yg ada juz pick pocket jer..!!


seremmmmmm pulak nak balik msia.. heheheh

kojah said...

xbaca lg kak...jap, nak baca...

Mrs LVoe said...

teruk yea manusia skrg nie

yginsaf4 said...

macam macam kanns.. salamm mami itteww

Me, Mrs Taj said...

dunia dah tak selamat untuk didiami..jom sesama kite gi cari planet lain!! heheheh

*syafinaz*me,my self and i... said...

yelah kin.manusia skrg kejam dan ganas.takut betul kalo bace paper skang ni.hari2 ade je berita jenayah.

tak kira usia dah skang ni.macam dah tak selamat je negara kite ni.setiap mase kena hati2 kan.lebih2 lagi pada kanak2.risauuuu...

momguess said...

mmg binatang kan!!!
kejam!!!

nia said...

ada gak terbaca dlm metro...memang bapak segala binatang...gila seks btol...melampau sungguh...patotnye perogol2 tu tgkp terus tanam je dekat kubur yg diorg wat projek tu..huhhh..aku pulak yg geram bila bc berita tu..(emo sehhh)