CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 3, 2009

Notes



Hari tu, ada sorang officemates Kin duk tanya kenapa Kin duk tampal notes nie kat partition Kin.

Ekceli notes tu Kin akan tampal kat depan PC kin setiap kali kin kuar dari office, atleast kalo sesiapa cariks kin, diaorg tahu mana nak terjah...

Tapi kalo tengah anaconda, mmg takkan jumpa punya...Hehehehe!!!


p/s: pasrah

7 comments:

nestumrasberi said...

idea yang sangat bagus
tak la mekak dok jerit2 kita ngah solat pun tak tenteram
patot ditampal kat pintu opis ni

mummysyafie said...

kin, anaconda tu apa lak? ooo...nular yer...

alfa juliet said...

kin ni mesti sistem orgnya kan..hehhe..bagus maaa

mummysya said...

nestumrasberi
hehehehe!!! tulah pasal ada system nie kak!!!

syafie
betul!!! takkan nak letak jugak kot! Anaconda, sumpah bos Kin tak tahu...

Hehehehe!!!

alfa
SISTEM... mau terkencing dibuatnya....

kojah said...

anaconda??pe tu kak??

rillys said...

brilliant!

mummysya said...

kojah
mengelat....hehehehe
mengular pun sama gak...

rillys
ye ke...ok lah tu.