CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, June 22, 2009

Cosmic Silk Fashion Gallery


Kali nie misi mencari baju raya...... Ehhh!!! Kain nak buat baju raya lah..... I'm sowwwyyy....


Kami ke Cosmic Silk Fashion Gallery.... Tempat nie agak baru kot, dalamannya sangat chantik dan tersusun....



MIL kin memang nak cariks baju nak untuk hari raya.


Oh ye, MIL kin belikan menantu dan cucunya kain.... Hehehehehe!!! Tepat sangkaan saya. Alhamdulillah.... Rezeki-rezeki....

MIL kin pening sampai tak boleh nak pilih, apatah lagi Kin kan. Kin nie plak bukan jenis yang beli dan tempah, lebih senang beli dah siap..... Malas nak tunggu lagi. Tapi kali nie nampaknya kena tempah lah jugak.....

MIL : Syikin cariklah baju untuk syikin dan Aries'sya sekali, mak belanja....

Wah!!! Korang ingat Kin nak tunggu lagi, terus pusing satu floor. Tapi Kin masih didalam keadaan sedar, ambil sepasang corak yang sama untuk kami dua beranak.

MIL : Takkan satu jer, ambil lah lagi untuk syikin.....

Muahahaha!!! Itu bukan lakonan atau tambahan ya, itu adalah kisah benar.... Hehehehe!!! Tambah lagi dua pasang satu pilihan MrHazizul dan satu lagi MIL kin yang pilih....




Yang corak pink hitam itu untuk kami dua beranak. Oh ye, MIL kin tak beli untuk anak kesayangannya coz nak belikan yang dah siap saja, lagi senang kan.....

Yang kuning coklat tu MrHazizul yang pilih dan hitam tu adalah pilihan MIL.

Alhamdulillah.....

Dari kedai nie, we olls pi belasah Laksa utara yang sedap terlampau kat Pasar Malam Jalan TAR. masa tu around 3pm.

Dek cuaca yang terlalu panas, kami pusing kat area Jalan TAR sekejap sajer. MIL kin kesiankan Aries'sya. Oh ye, Aries'sya ketidoran sepanjang jalan coz kepenatan.

Pusing jap, then terus makan lagi kat Nasi Kandar Kudu.....Then terus balik Semenyih, insyallah next week kita orang repeat lagi. Energy untuk berjalan sudah kong......


p/s: ngantuk beb!!!

3 comments:

atty's said...

wah kin pun dah ready tuk raya..hehehehe..lawa2 kain tuh

mummysya said...

atty's
tq....

MIL kin yang duk belikan kak....

deidaa said...

Sy pon baru gi COSMIC SILK ptg smlm.
Rambang mata sunggoh rasanya.
Tp sambar kain cotton dulu ah.
Next time bley gi situ lg,
promoter dorg pon nice... xde nak paksa2 kita beli ke apa :D