CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, June 16, 2009

Warung Dusun vs Sup Gear Box


Jumaat malam MrHazizul ajak pi dinner. Ekceli Kin mmg dah lama giler mengidamkan ikan bakar.


Hari tu masa pi Bangi, kami terjumpa dengan Warung Dusun nie. So, MrHazizul ajak dinner kesini.

Sebelum tu kami ambil MrKuda. Ermmm... Nama MrKuda tu Aries'sya yang create. Kami pergi dua kereta and of coz Kerete baru ikut sama. hehehehe!!! Kin nak test power jalan jauh sikit....



Aries'sya sekarang sangat susah nak ambil pics. Macam-macam rupa dia create, sangat notty tau. Esp dia suka kuarkan lidah, ceh!!! not good okay kakak!!!


Kami posing-posing dalam kete sementara menunggu MrKuda yang tak sepantas kuda sampai.

Makan agak lewat, dalam kul 10.30pm.



Makanan kat situ okaylah, not so bad. Tapi kami tak berkesempatan merasa Sup Gear Box yang diwar-warkan sedap itu..Katanya dah habis.... :(

Ikan bakar sangat kureng, Kin ingat ikan bakar dengan daun pisang berkuah cicahkan dengan air asam dan kicap. Rupanya bukan, ikan tu dibakar dan sirami kuah lada....Ermmmm!!!! oklah tapi tak mencapai piawaian tekak kami....

Makanan kat sana giler murah..... Sangat murah....



First time bergambor depan kereta sendiri...

Muahahaha... Kin happy sangat, esp free kan..... Takyah fikir nak bayar bulan-bulan, bayar duit minyak ajor!!!!

U, nanti isikan minyak kete i every sunday ya.....Full tank pleaseeeee!!!! hehehehe!!!!


Ermmmm...walaupon 1000c, Kin tetap berbangga. Terima kasih sekali lagi sayang...

Oh ye, dari Bangi we olls singgah minum kat KL... Senak giler perut...... Balik jer terus terbongkang kekenyangan...


p/s: kenyang giler...

6 comments:

atty's said...

asal kin tak koling2 kty hehehe.leh lepak sekali sambil tgk kete baru kin..

danishahumaira said...

dah lama tak ke sana sbb terkena cirit birit lepas makan sup ekor camner sedap pun org ckp kitorang dah black list kedai ini, hu hu hu

*Miss Geli^ said...

orang ckp memang sedap itu sup gear box..aku pun ckp sedap...tapi lauknya atau masakan panasnya sangat boleh blah tau...

aku ni dah dekat jek pun..asal la tak ajak ai..??

oRanGeLiLY said...

peberet place aan ngan akbar tuhhhh

Zue(Juju) said...

nice blue car :)

mummysya said...

kak ty
dah lewat lah kak. takut ganggu akak plak.

danishumaira
oh ye ke. harus berjaga-jaga nie

Geli-geli
aku ada ker no ko....

cet!!!!

Ann
oh ye ker....
suasana kat sana sweet kan....

Juju
Tq dear...

biasa-biasa ajer