CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, June 11, 2009

Jalan Terbaik


Semalam Kin halfday petang. Sharp jam 1pm, MrHazizul dtg terus balik rumah ambil Aries'sya. Sampai rumah, Aries'sya masih tido, kejut dan siapkan dia sepantas mungkin.

Kul 1.45pm terus bertolak ke Bangi.


Muka toyo jer.... Bangun paksa memang macamnie.... Katanya nak ikutkan, haruslah kena pantas coz Kin dan MrHazizul sepatutnya sampai ke destinasi yang ditujui sharp 2.30pm.

Oh ye, kisah ini rentetan dari entry nie...



Masa otw, call Kak Ayu B nak confirmedkan ada tak secret Receipe kat Bangi. Katanya kat seksyen 8, nasib baik senang cariks.

Oh Kin telah banyak terhutang budi dengan Lawyer nie coz banyak memberi Kin tips thru phone dan yang lebih-lebih lagi dia adalah teman baik FIL Kin.

So belilah sedikit buah tangan untuknya.



Call Dato dulu coz nak confirmedkan nama company lawyer nie. Apasal lain plak.
Then lepas confirmed kan dgn FIL kin, case settled!!!!

Semuanya Kin serahkan bulat-bulat pada mereka. Biarpun berpuluh tahun, Kin akan tetap sabar menanti. Alang-alang dah berperang, biar habis-habisan kan. Katanya jangan omong kosong, pastikan.....

Cuma kin bermohon agar segalanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan oleh ALLAH SWT.

Insyallah.


p/s: jalan terbaik

4 comments:

firahadifa said...

owh kin... apa disebalik story jumpa lawyer nie?.. citer la...

The Biggest Loser Team said...

salam kin
apa2 pun zaza doakan yg terbaik utk keluarga kin.. sabar eh menempuhi apa jua rintangan dalam hidup. kissh2 ariesya...

mummysya said...

fira
kin cerita nanti ya...

TBLoserT
tq zaza....

insyallah..

atty's said...

kty doakan yg terbaik tuk kin..