CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, June 12, 2009

Syukur.....


Alhamdulillah..... kes pening hari tu telah selesai dengan jayanya.....

Pertama
Era, tekaan ko mmg tepat tapi rezeki belum datang.... Kin pasrah, maybe minggu tu mmg hectic sangat, tu sebab lambat menyerang.....

hehehehe!!! Anyway, doa-doa kan ya, mana tahu dalam masa terdekat nie...

kedua
Urusan itu adalah urusan penjualan rumah kami di Kajang. Alhamdulliah, semuanya telah selesai awal May haritu. Rumah sudah bertukar hakmilik.

Lepas nie Kin akan menjadi warga Sungai Buloh.... Muahahaha!!!

Ada sesiapa yang duduk sana, boleh calling-calling nanti, mana tahu nak buat party tupperware ke, pinggan mangkuk ke.

The reason why Kin beli kat sana adalah, Kin tak mampu nak berumah disekitar KL dengan harga mencecah RM300K..... Sereyes tak mampu!!!

Ermmm... ada jugak yang tanya, apasal ko beli rumah jauh-jauh??? Tepuk dada tanya selera, dah selera kat sana, nak buek camno kan.

Lagipun kat sana dekat dengan kampung MrHazizul dan yang paling penting kami puashati... Alhamdulillah...

Ketiga

Ann, ko dah tahu kan... Muahahaha...

Yer, Alhamdulillah, kini ianya dah jadi hakmilik Kin.... Kin berbangga, walaupun kecil tapi ia telah menyenangkan perjalanan Kin kelak.

Insyallah, kalo ada takde halangan petang nanti Kin citer pasal nie kes ketiga nie ya....

*****************************

Insyallah, moga-moga segala perjalanan kita kelak akan dipermudahakan..... Dan paling penting apa yang dihajati akan termakbul...

Mama Kin selalu cakap " Niat yang baik, pasti dikabulkan oleh ALLAH SWT"...

Insyallah...

15 comments:

Zue(Juju) said...

alhamdulillah...mesti puas ati impian jd kenyataan kan...anyway kak kin boleh bg no. fon x?zu nak tnya pasal pakej yg ada kat syazul enterprise.

mummysya said...

cuba tengok dalam syazul.fotopages.com

oRanGeLiLY said...

alhamdulillah
semoga Allah lorongkan rezeki yang melimpah ruah lagik kat akak
kan kan kan?
kan ke janji Allah pada org2 yang bersabar..keuntungan bg org2 yang bersabar

momguess said...

hohohoh
jadik warga daerah sg buloh erk...
dekat ngn kota damansara tuuu
bebila senang kite boleh bergosip tau
-momguess-

alfa juliet said...

alhamdulillah kin..harap2 semuanya dimudahkan-Nya

Cik Pah said...

sy rase macam dah tau pasal ketiga tuh.. kin dah ade kete baru yer..

nestumrasberi said...

akak ada baca n3 kin beli umah kat saujana utama
anak sedara + mak akak dok di su 1 jalan flora 4 (tak silap akak) uhhh siap bagi add.
nanti bila kin dah pindah
akak pegi su boleh ar kita caling2

momguess ko dok kota damansara ke???

firahadifa said...

Sungai buloh... Good Choice! really nice scenary and quite peaceful there ..

bile nk buat house warming?keke

atty's said...

kat mana pun kin tinggal harap kin .bahagia di samping family tercinta..
kty ade pakcik kt sana..ehhehehe.

*SiRibenMerah said...

akak.. betul la ckp mama akak tuh.. niat yg baik, pasti akan termakbul.. hehehehe..
I pon berniat baik selama neh.. dan Alhamdulilah, dah termakbul dah.. ameen~!

miss jiejie said...

viva foreverrrrrrr,,
lalalala..
suda rasmii oowwhhh !!
ble plak bole saye test drive .. !!
huhuhuhu

[-suziey-] said...

waa jadi wrga sg buloh plak..alhamdulillah smga segala urusan dimudahkan:)

alina said...

slm perkenalan...berjiran la kita ...SU bape tu? dh siap ke umahnyer.Bila nk pindah ...Nanti calling2 laa

nestumrasberi....momguess tu dia memana buleh jadik umah dia..kekejap kat KD kekejap kang kat tmpt lain lak..ahaks!

danishahumaira said...

tu la rezeki angka 3 kin he he he

kirana said...

kin kat sg buluh kat mana?kot ler nnt berjiran nng akak saya..dia pon nk pindah umah gak tu..tunggu kunci jer

rumah jauh ke dekat ker..kite yg nak duduk..kita yg nak selesa..