CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, June 11, 2009

Barbie Perfume


Masa makan
Nandos, minah nie sibuk ingatkan singgah beli perfume barbie.

Yang pelik, dia ingat plak kat celah bedah mana letaknya perfume nie....


See, suka hati dah dapat... harga nya RM89.

Sebenarnya Kin dh nampak benda nie. Cuma malas nak bgth Aries'sya coz mesti dia nak punya. Kin syak dia nampak masa jalan-jalan kat JJ Maluri hari tu....

hehehehe!!! Anak dara i dah pandai guna perfumes.... Auwww!!!



Beli perfume siap ada baju tido lip lap lip lap....

Fuyooo...Wangilah anak mummy... Masa nak tido malam tadi Aries'sya tanya daddy nya.
Aries'sya : Boleh tak kakak pakai perfume sebelum tido???
Daddy : cannot, kuar jalan jer boleh.
Aries'sya : Kakak taknak lah kawan daddy.....

muahahahaha....


p/s: nasib baik sorang...

15 comments:

momguess said...

alahhhh daddy boleh lahhhh
kakak pkai sikit jerr
nnt kalo abis mummy beli lagikk
lariksssssss

firahadifa said...

comelnyer ariesya.. bila la i nk dapat daughter plak...

Cik NeyNa said...

Waaa...
KaGum..KaGum..
weLL i LikE tHat sLeepDrEss..
YoUr baBy so CuTe..

mummysya said...

momguess
yer...yer...mummy beli lagi guna duit daddy

Kak, ko jgn memain yo. den pon tak boli perfumes tau...

muahahaha

fira
insyallah, ada tu nanti rezeki kita...

Zuhaini said...

tu dia.. barbie pun ada perfume! :)

mummysya said...

Cik Nyena
Kagum?

Tq..Tq

mummysya said...

zuhaini
kin pun baru tahu dear...

iena hamdi said...

wah tudia... akak pun baru tahu ni...

kalau akak memang tak layan.. tak mampu babe.. heheheh

efamaira said...

sib baik baru sorang kin ek.. leh gak la layan.. efa pun baru tau ni barbie pun ade perfume ni.. tak penah nmpk lagi ni.. mntk2 la tak ternmpk.. kalo tak adehhh... :)

ratna said...

hu hu.. dia dah pandai..

EIJAM'S FAMILY said...

wow... wangi yerk si ariessya tue tido nak pakai minyak wangi... mama suke dialog ariessya tue sweet

Mummy Dasy said...

nasib baik xtau klu tau mesti Daneen nak gak...
macam Daneen gak Aries'sya ni ckit2 xnak kawan, tapi Daneen ada tambah ckit kat hujung "nnt kakak lari masuk utan" ape daa

Cik NeyNa said...

KaGum Laaa...
baRbiE aDa perFume..
NiH naK kenA tRy GaK nIh..
Hehehe..
naK coMpetE denGan arieSya..

Me, Mrs Taj said...

dah blh ngalahkan mummy dia dahnih..isk

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

amboi anak dara neh seb bek ana ader ank teruna ahahaha

bilew nk dpt ank dara plak ahahahaha