CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, June 10, 2009

Durian Yang Bertenaga


Sekarang kan musim durian. sana sini duk nampak orang jual durian.....


Satu malam masa Kin lepak kedai mamak kat Pandah Jaya, Aries'sya terpandang kedai menjual durian...

Memang banyaklah kat area sana...

Apalagi, mulut dia yang pot pet pun mula...

Aries'sya : Daddy, kakak teringin nak makan durian....
Daddy : Durian, takmohlah kak......
Aries'sya : Ala, kakak nak lah daddy.....
Daddy : Takyah lah kak. Esok-esok lah kita beli.... Lagipun dah malam lah kak!!!
Aries'sya : Kalo kakak makan durian, kakak banyak TENAGA.....

Muahahaha!!!! Alahai Aries'sya, saper yang ajar makan durian dapat banyak tenaga nie....

Nanny kah????


p/s: berserah dan bersyukur

14 comments:

efamaira said...

alamak aiii kin.. cantek nye isi durian tu.. efa tgk ni pun telan air liur nih.. huhu.. dpt mkn best nih..

*ayu* said...

terbaik la alasan ariesya.. hehehee

w.a.n.n.a said...

hehe..
ariesya blh join ngan aunty wanna makan durian..
feberet tuh...
:D

firahadifa said...

ariesya cakap cam tuh ker?.. hehe.. comelnyer....

aduh.. terliurnyer .. balik opis nie sure carik durian!

*Miss Geli^ said...

ishh...aku tak makan durian...dari dulu dah..laki ai antu durian..tiap kali dia nak makan doyan, ai haruslah suh dia makan di beranda rumah...



tapi aku hantu tempoyak..cam pelikkan?

Cik Pah said...

takutlah makan durian time cuaca panas nih.. tapi teringin gak. kalau secuit dua takpe kot kan..

alfa juliet said...

gambar tuh buat azza tak tahan lah kin..terliur kejap..hehee

atty's said...

wakakkaa...pandai je aries'sya..hehehe..

sedapnya durian..uhuhuhuh

Faizah_Haris said...

salam kenal....dah lama jadi silent reader...hehhe tak marah ek....

The Biggest Loser Team said...

heheheh kakak kakak... dapat tenaga eh...mana la dia belajar tu.. kot dari wonder pets...hehe

Nik Nurehan said...

dpt manyak tenaga? dr segi apa ni?? hahaha

aNIe said...

Hehehe...pandai aje dia mkn durian dpt tenaga...pasal banyak tenaga lah tak leh makan malam...nanti mak ayah takleh tidor...

EIJAM'S FAMILY said...

memang bertenaga..terliur mama

mummysya said...

Efa
mmg chantek dan sedap isinya. Tp kin tak boleh makan banyak, gatal2 mulut...

Ayu
macam-macam kan...

Wanna
boleh sekaki duduk dgn aries'sya makan durian...

Fira
ya... dia kan pot pet jer

nampak mmg shedap kan... tp panas

Nora
ko mmg pelik apa....!!! Muahahaha!!!

Che pah
jgn makan sampai tak henggat dunio... hehehehe!!! Bakal mengundang bahaya tau!!!

Alfa
mmg nampak menarik azza, tp tak boleh makan byk sgt. panas tau!!!

KakTy
mmg bijak kak ty. hehehehe!!!

Faizah
dialu-alukan...sila-sila

TBLosserT
agaknya kot....hehehe...

Ann
tak tahulah akak dik...layan jerlah..

Anie
mmg dia taknak bg kami tido malam tuh!!! sungguh bertenaga

Eijam
wow!!! hehehehe!!!

Shedapppp.