CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, June 22, 2009

Durian Kampung


Lepas MrHazizul rehat, kami pulang...


Sepanjang perjalanan, kiri kanan orang duk jual durian. Aries'sya kan pencinta durian, haruslah berhenti lagipun nie durian kampung, harus dibeli nie....



Durian kampung nie agak mahal sikit. MrHazizul kata isi dan rasa durian kampung nie lain sikit dari durian biasa. Durian biasa tu durian apa u???

Sekilo RM6. Kami beli 2 biji sahaja, RM30. Tawar sikit dapatlah RM25.

Dapat perjalanan balik, Kin dah rasa badan macam kurang okay. Macam nak demam plak... Maybe sebab berjalan seharian redah panas.

Balik jer terus kong!!!! Selsema, batuk, asthma dan sakit kepala datang secara package dan sekali gus....

Habislah.....


p/s: jangan sakit pleaseeee

4 comments:

Mamamanja said...

bestnya doyan... banyak entry pasal doyan skang nih heheheh.

kin, jom join father's day contest kat blog MM

* pls vote for harith for contest aksi menarik. cara2 nak vote ada di blog MM. TQ

Zue(Juju) said...

semoga cepat sembuh ye kak kin..actually zu pn ade asthma..kak kin penah tnya kan ari tu hehe baru ari ni jawab

mummysya said...

Mamamanja
hehehehe...

Ok. nanti Kin vote ya...

Juju
hehehe... takpe, its ok.

ai said...

mmg skang ni musim demam la...huhuhu