CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 5, 2009

Seoul Bulgogi BBQ


Jalan-jalan cari makan....

Kali nie, makan kat Seoul Bulgogi @ Bangsar...

Atau korang boleh
view sini, coz kat call card, add website lain-lain..


Dah lama tak kesini... MrHazizul dan Mama adalah pencinta makanan disini. Harga sekepala RM35.88 tak termasuk 15% gov tax... Nett price adalah dalam RM41 seorang...

Makanan memang superb shedap... Kin suka ikan patin bercili dan sotong cili...


Lokasi dia betul-betul tepi federal highway...




Awat muka macam tu Mohd Zulhafek.... Miss Jiejie, kengkonon nak tunjuk lesung pipit yang tak berapa nak lesung tu...

Ermm, akak takder lesung pipit pon cun aper... Muahahaha!!! Yer, yer kali nie Kin adalah sangat perasan sekali....Hehehehe!!!


My lovely princess, Aries'sya. duk leka meratah sotong...


Mama yang senantiasa setia disamping anak-anaknya...

Masa nie Papa kat Melaka, ada kursus. Miss Elaine dengan boyfren nya makan kat tempat lain coz Miss Elaine tak minat seafood...

Ermm... Whatever!!!!

Hah!!! Amik ko!
Buruk betul bila nengok gini kan...

Hehehehehe!!! Shedap punya pasal, sampai macam tongkang pecah dibuatnya...

Korang cubalah, sure tak rugi.... shedap beb!!!


p/s: ada dalam segemen JJCM..

11 comments:

*ayu* said...

bestnyaaaa..
makan ramai2 tu yg buat best tu..rebut2..

rizz said...

cedapp tu kak

Zareda Norman said...

seoul bolgogi mmg superb.. sedap tapi org sentiasa ramai kat sini, kena booking..

ikan keli dia pun bes.

Softtouch [Hanim] said...

baguslah tu licin..xmembazir...pandai ariesya mkn sotong yer...

lily lotus said...

memang berbaloikan...

masviona said...

yes mmg sedap dan berbaloi² kin
dulu weols suka makan yg kat tepi highway gak alah bangunan dia dekat² ngan menara tm tuh (menara rebung ek???) tapi skrang nih dah xde dah kat situ xtau lak branch dia ada gak kat bangsar...huhuhuhu

makanan dia banyak giler smpai tak larat kita nak makan kan....huhuhu

sWeEtdARLiNG said...

alamak... kena kuarantin dari makan seafood...

tapi nampak cam best jer..

www.sweetdarling79.com

Mr Hazizul said...

mas...
Kat situ lagi la... kat Plaza Krinchi....

Hezesuze said...

kompem xberbaloi kalo sis mkn kt situ....perut sis xleh menerima mknan byk camgitu uols...ahaks!

so lupakan ler niat RM41 hinggit sorang tu nk menshekik...tp kalo de org nk bnje akak ON jek...kakakaka

arapink said...

nak patin lagi best meh datang umah ara kat Temerloh nih...

fresh lagik...kekeke

mummysyafie said...

suka la tengok ariesya ni... macam berselera je dier makan. apa yang mummy nya makan, dier pun nak nerai gak. bagus la..