CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 26, 2009

Mari Membaca


Dora nie harus, fav Aries'sya....
Aries'sya memang suka buku... Walaupon dia tak reti baca lagi, apa sajer buku yang dia jumpa mesti dia minta Kin atau sesiapa bacakan...

Nie buku-buku yang Kin beli masa MPH sales kat BNM hari tu....


Eceh!!! Posing sambil baring dengan buku...


Yang buat Kin kagum dengan Aries'sya, dia nie memang senang ingat orangnya.

Sekali dua Kin bacakan, then kalo kin baca balik untuk dia mesti dia dapat sambung sebijik-sebijik prkataan yang serupa dalam buku tuh!!!

kiranya dia hafal-lah segala-gala ayat dan paling penting dia dapat ceritakan balik kisah tu...

Tak percaya???

Tanya
Lisa... hehehehe!!


p/s: mengenal dan mengerti

7 comments:

PinkJamboo said...

betul betul betul....amazed gile tgk ariesya dok memorize all the words in the book!! pandainyaaa... sayang ariesya..
harap harap tasya pun mcm tu nanti..

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. hebat betul anak dara mummy sya neh.. x sempat nk berguru ngan ticer riben da terror da neh.. I likeeeee~

selamat berpuasa akak cayunk...

ratna said...

pandai.. baguss...bagus..

LimeLoLLipop said...

pandainya Ariesya... =)

Nana said...

hehe..xpe wlpun dia xreti baca org kata melentur buluh biar dari rebungnya.
jgn jadi mcm damia, konon2 nk baca la buku kt dia time tido, hampeh..dia amik buku tu baling.ekek..

puanrazma said...

bgus2..yg penting minat!!
dr kecik dh tunjuk minat ngn buku.. nescaya besar sok rajin membaca

Kaseh said...

clever girl...mmg kena rajin bg dia membaca buku..sebab time2 ni otak dia fresh lagi.. tapi kira ariesya mmg cepat...kin pun kena rajin beli buku lagi pasni...