CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, August 20, 2009

4 Tahun Bersama, 6 Tahun Kehilangannya



20th August 2005, Sabtu @ Masjid Alam Shah......


foto nie curik tau from MrHazizul. Dah agak dah mesti ada entry kat blog dia....


Happy Anniversary yang ke-4 sayang....


Semoga dengan izin ALLAH SWT, kasih sayang akan kita kekal selamanya....


I love you With all my heart....

Luv


20th August 1984 - 5th September 2003..

Dan jika arwah adik Kin masih ada, beliau kini berumur 25tahun......

Tapi ALLAH SWT lebih menyayanginya, maka dia pergi dahulu meninggalkan kami....

Owhhhh!!!! rindunya Kin pada arwah. Peritnya kehilangan nya.

Semoga Arwah abang tenang disana. Kami senantiasa merinduinya....

Al-Fatihah....


p/s: pergi tak kembali, itu adalah pasti...

31 comments:

LimeLoLLipop said...

waaahhhh.... happy anniversary kak!!!
semoga hubungan akak kekal berpanjangan ke akhir hayat...

n not to forget, semoga arwah tenang di sana...

Kaseh said...

happy anniversary kin n mrhazizul, moga kasih syg dan jodoh korang kekal abadi hingga hujung nyawa. . . Dan kaseh doakan kebahagiaan sentiasa milik kin sekeluarga. .
Alfatihah utk arwah adik kin . .

Mummy Cool said...

Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 4 kin.. semuga kasih sayang kalian berdua sentiasa mendapat restu dan keberkatan dariNYA... dan doa mummy juga semuga Aries'sya cepat2 dapat adik baru...

Cik Wanie said...

Happy anniversary along & abg Zul,
semoga hubungan kalian akn berkekalan hingga hujung nyawa,
sayang kalian berdua....

dan buat adk along,
semoga tenang di sana,
amin...
~al-fatihah~

atty's said...

selamat ulangtahun perkhawinan..utk kin & hazizul..semoga kalian bahagia selalu disamping family tercinta..dan dimurahkan rejeki selalu amin .

tuk adik kin.alfatihah..amin ..

Wahizah said...

Happy Anniversary Kin & Hubby! Moga berkekalan hingga ke dalam SYURGA!


Al-Fatihah buat arwah adik kin.

EraNaZeErA.. said...

selamat ulangtahun... semoga kekal hingga hujung nyawa... n semoga dimurahkan rezeki dan semoga dapat bagi adik kat ariesya... amin amin amin

semoga arwah tenang disana.. amin amin amin

[-suziey-] said...

happy anniversary kin...semga berkekalan.

n0n0n said...

selamat ulangtahun kak....moga Allah pelihara keluarga akak sentiasa...

*Miss Geli^ said...

hepi annibersary kin..

comey tol kau 4 years back!!

Alicia said...

happy anniversary mummysya n hazizul...semoga kalian happy dlm melayari hidup bersama...aminnn

ratna said...

happy anniversary.. you berdua sama jer dulu & skrg. maintain..

Mama Mya said...

hepi anniversary kin... semoga berbahagia selamanya.. amin

Al-Fatihah tuk arwah adik kin..

KV said...

selamat ulantahun perkahwinan. Moga terus bahagia sokmo. Dan cepat2 dpt adik untuk sya. Hehe

al fatihah buat arwah.

Ceera said...

hepi anniversary.. =D

and alftihah buat adik..

eedany said...

Selamat ulangtahun perkahwinan buat kin dan hubby. Semoga selalu sayang...sayang...sayang...ajer ya.

Buat arwah...Al-Fatihah.

Softtouch [Hanim] said...

hepy anniversary kin...semoga bahagia selama2nya..

alfatihah utk arwah...

Mummy Dasy said...

Happy Anniverary...semoga kekal selama2nye....
Al-Fatihah untuk arwah

mama-syira said...

Happy anniversary..semoga kekal ke akhir hayat dan dimakbulkan doa nak bagi adik kat Ariesya. hee

niza said...

happy anniversary kin!!!

rasp said...

hepi anniversary sis..
smoga gumbira dan berbahgia hingga ke akhir hayat...

Al-Fatihah utk arwah...

Cath J said...

Happy anniversary yerrrrr....

So sorry to know abt your bro... Very saddd... I cannot imagine if happen to my family T_T...

momguess said...

apy aniversary kin n mr hazizul
moga korangs kekal selamanye


al-fatihah...
moga roh nyer tenang di sana

iena hamdi said...

happy annyversarry kin..moga lebih happy n gumbira selama lamanyer.....

n tak lupa Al Fatihah utk arwah.

Ms AiReEn MoHd said...

SEMOGA Roh dicucuri rahmat amin...appy aniversary babe

masviona said...

selamat ulang thn yg ke-4 kin n zul moga bahagia selalu hingga ke akhir hayat...amin

Y@ZeD@ said...

Happy 4th anniversary utk kin & hubby.. semoga kekal hingga hujung nafas..

semoga arwah tenang di sana.. Insyallah..!!

EIJAM'S FAMILY said...

happy anniversary to mummysya, dan al-fatihah tue arwah...

Nana said...

happy anniversary kin&hubby.
semgoa arwah ditempatkan dikalangan orang2 beriman..amin

lady D said...

happy anniversary & al-fatihah buat arwah adik...

mummysyafie said...

taniah kin..semoga berbahagia selalu

Al- Fatihah untuk arwah.