CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 19, 2009

Pra Sahur


Lepas menyumbangkan suara, harus kelaparan yer tak....

Kitaorang bersahur kat mamak belakang Metro Prima Kajang...


Muka memasing macam kul 8malam, walhal dah hampir kul 3pagi tuh!!!!


Fir anak Kak Ty, dah tido bangun balik.... hehehehe!! Fir nie kelakar giler wei!!!!


roti bakar cheese yg tak menepati citarasa...


Yang paling hebat adalah Aries'sya, langsung tak ngantuk malah bertenaga......

Makan-makan, sambung borak around kul 4am terus cabut pulang....

Lain kali nak karok, boleh gie sini tauuuu...

memang besh!!!


p/s: terawih lepas nie plak!!!

7 comments:

atty's said...

dalam gambar cam shedap je..roti bakar ..tuh..huhuuhh..lapo nie.

n0n0n said...

seriyes jeles tgk aktiviti yg dijalankan....rindu mau kluar bersama si dia dan teman2...huhuhu..

rasp said...

dah training tuk sahur nie...
salute la aries'sya!!!

Nana said...

hamboi siapa ada training sahur ek..hehe..meriah nye

mummysya said...

atty
tak shedap langsung kak!! tu sbb tak ajak makan...

nonon
saper kah itu???

rasp
hehehehe

Nana
meriah!!!

LimeLoLLipop said...

kak kin, kalo roti bakar saje memang sedap kat kedai mamak balakang metro point tu...
tapi roti bakar cheese x pnh pon try lg kat ctu..

Uncle Dol said...

pergh..! ini membangkitkan perasaan ammarah ni..

oh.. cemburunya.....!