CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, August 24, 2009

Terawih Malam Pertama


Jumaat kan malam Terawih kita yang pertama....

Memang dah menjadi trend mama akan masak lebih sikit utk menyambut puasa coz normally after terawih semua akan berkumpul....

kali nie ramai kan berpuasa dirumah Kin including Uncle Kin dari JB. Diaorang ada kat rumah Kin coz anak sulung Paksu Kin menjalani rawatan di Hospital Selayang...


Lisa & Mohsein pun ada. Sebelum tu memang dah janji nak datang coz nak hantar barang kat mama....

Naper ntah dia gelak sakan masa nie???? Syok sendiri kot!!! Muahahahaha....


Princess Tasya sudah ketidoran.......besh betul bau baby kan...



Lepas makan, Mohsein ketidoran... Ngantuk katanya. Wei!!! Terawih buat 20 ker??? heheheh!!!


Ala-ala slepping beauty konon...Muahahaha

Kelakar lah ko Mohd ZulHafek, orang tido jugak , tapi takdelah posing gayak gini.....

First sahur kat kedai mamak belakang rumah, makan roti telur planta... Superbbbb!!!


p/s: pendamkan

2 comments:

Softtouch [Hanim] said...

xberkesempatan pg terawih pertama kin...tgh naik bot lah kin...hu hu hu..
bau bb mmg best..

atty's said...

kty pun alhamdullillah ..berkesempatan gak g terawih..lom tinggal lagik ..