CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, August 18, 2009

Karok @ Music Box


Lepas
makan-makan, kami ke Metro Kajang, ada sessi berkarok.... Dah lama tunggu nie. Lokasi nya di Music Box, Kajang.....


Akak terpaksa cropkan muka akak sebab muka akak sangat ganas bila layan lagu, tangkap feeling habis!!!

Tak percaya bila dah snap, begitu rupanya muka ku!!!! Huhuhuhu!!!


Wanie dah mabuk layan sparkling juice.. Muahahahaha!!!!


Papa Mama yang setia melayan kerenah kami.....


Eceh!!!! Nas feeling handsome diapit oleh seorang wanita dan 3 dara....



Best ker kena apit B??? Muahahahaha!!!!



gegurls...


Suara Hafeq nie sereyes shedap beb!!! Wa suspect respek lu lah beb!!!


Nie hubby i tau u olls!!!... Muahahaha!!! Gediks auwwww!!!!


Kin pon nak jugak, tp family package ler....


Kak Ty, baru Kin tahu!!! Rupanya kak Ty dulu mcm ??????.... Muahahaha!!! Opps!!!



Hahahahaha!!! Mama Tension lah tuh!!!


When You Say Nothing At All..... Teringat zaman BECINTA dulu....


Fir bukan mabuk tau u olls, Fir ngigau nie!!!


Kami...




Package karok nie dari kul 11pm till 3am. Tapi kami habis awal sejam....

Harga untuk package nie cuma RM188 untuk 4jam. Lepas tu bukan tu ajer, memacam yang include sekali dalam package tu, ada 3 btls of Sparkling Juices, 2 jug of Orange Juice, 3 platters of fruit, fish balls, nuggets dan apa ntah.... Lupa.

Kira berbaloi-baloi karoks kat sini, tempat pon chantek.....

Lepas nie we olls pi Sahur plak.....


p/s: puasa dah dekat nie!!!

20 comments:

rizz said...

wahh meriahnya kak msing2 ahhahahaaa karok smpai lebam kann

Zuhaini said...

wah.. suka karaoke ye..? saya x suka sangat, sebab suara saya x sedap.. haha :)

Kaseh said...

mlm yg kin pegi karok tu kan.. kaseh pun ingat nak ajak mama g gak...tapi last2 kitaorg g lepak2 mkn je.. anyway dah dekat sgt ngan umah kaseh tuh.. suka tgk dialog mama kin tuh.. hehehe kelakar..tapi sweet..

Mrs Taj said...

mama tak nyanyi skali ke?

rasp said...

happening sungguh!
mesti havoc tempat tu....

prebetsabu said...

feeling ensem? eh bukankah MEMANG ENSEM?

aku tau masviona sure akan cakap "mmg b ensem.."

haha

*dalam kamera aku rasanya ada snap gambo ko tgh meneran nak nyanyi kot.. nnti aku publih kat masviona.com tanpa sebarang crop ok?? hahah

masviona said...

ahaksssss.......hensem apa.....kihkih...suka hati lah org nak kata buruk ke apa ahkak tetap nak puji laki ahkak jugak.....wakakakaka (puji ada makna nih nak beli handbag LV lagi nih.....hiksssss)

kelakar tgk wanie lalok.....hiksssss

uols nak tgk edisi gelek gerudi mummysya?????jom terjah masviona.com...hiksss

momguess said...

kinnnnnnnnnnnnnn
ko kalo nyanyi xigat erk!!!!
rindu banget sama kamu

atty's said...

wahahahha..aku nak tergelak..ar..bila tgk gambo karok nie..

adeh..kin ko jgn kasi tau sapa tau ..pangai aku..wahahahhahaha..gelak anak jin..

ratna said...

ariesya siap dgn bantal busuk & microphone botol susu lagik.. hik hik.. so cute.

n0n0n said...

bestnye kak....nk join gak.......huhuhuhu....tggu gaji lg 8 hari ni...huhuhu....tyme tu dah bulan pose lak....uhuks...xkn nk g karok sorg2 lg...boring giler....

J@J@ / Bini The Rock said...

uhuhuhu.....karok smpi lebam!

**eh! kata nak tunjukkan si 'bintang kecil' itu yg karoke?? ni tgh tunggu n3 nye ni...

hehehhe

lily lotus said...

touchingnya kin n hubby..i like!

Hezesuze said...

amvoiiii meriahnye...ermm...

alina said...

lopeh nih bulan poso dah..karok kat mesjid plak wei.

mummYaeesh said...

first of all..sgt jeles okeh! wei, lenkali klu weols nak join d venture aci tak..hiks..malu iiii!

2nd of all.. lenkali jgn lupe crop tangan tu skali..da mcm michael jackson..tangan kat tuuuuuttttt!

Cik NeyNa said...

ooo..
teMpaT nIh ai taU..
seLalu peGi sIni..
seLaLu gI nGan keKaWaN...
meMang mUraH gILerr...
aI seLaLu aMik YaNG reGe soRanG seJam..tiGa riNggIt Jerrr...

mummysya said...

Rizz
meriah!!!

Zuhaini
Kin pon suara tak shedap, tapi belasah jer ....

Kaseh
owhhh, dekat ker....

Mrs Taj
mama jaga anak-anak...hehehehe!!!

rasp
sis, happening giler!!!

PS
saya bayar pampasan supaya pics glamour saya disimpan sebagai bahan bukti sajer....
muahahahaha

Mas
Yer, PS adalah jejakas paling encem sekali...muahahahaha!!!
Zul adalah yg terMACHO bagi ku!!!

gerudi, apa nie!!!

silap orang nie....

momguess
aku merinduimu

ko ingat tak iklan tu kak??

mummysya said...

Kak Ty
janji!!! Rahsia mu selamat dengan ku kak!!!

ratna
package you!!

nonon
bulan posa nampaknya tak boleh dik...hehehehe!!! Kita jemaah terawih yok!

jaja
alamak, aries'sya malu lah!!

Lily
ada makna tu!!!

Heze
meriah!!! harus!!

alina
wei!!! tu den dah plan awal2...

mummyaeesh
boleh, no prob beb!!

cik Nyena
betullllllllllllll

sejam 3hengget jer kan...

Uncle Dol said...

gua sentap la dgn uols.. g karok tak ajak seyh...!